Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

EDDA musical - A KÖR
a ColonArt Kft. és a Szigetszentmiklósi Sziget Színház közös produkciója

„Az életünk egy kör, amely egyszer bezárul, de addig minden pillanatát élvezni kell. A musical szereplői menekülve a társadalmi problémák és feszültségek elől a szerelemben, a szabadságban és a rockban keresnek menedéket, boldogságot.
A történet egy külvárosi mese, ahol főhősünk egy szerelmi csalódás miatt elindul a nagyvilágba, abban bízva, hogy megtalálja amit keres: az igazi szerelmet, a sikert és a boldogságot. De nem csak jó barátok, hanem „rosszak” is keresztezik útját. Vajon a hit és a szerelem elég erőt adnak-e neki, hogy győzedelmeskedni tudjon a gonosz elleni küzdelemben.
Te, mindennap dönthetsz jó és rossz között!”

Sok éves álom vált valóra az EDDA musical A KÖR” színpadra állításával

A 2013. májusában színpadra állított musical az Edda Művek 26 slágerét szólaltatja meg, egy elképesztően jó forgatókönyvvel megfűszerezve.
„A KÖR” alkotói igyekeztek szórakoztató, érdekfeszítő, humorral és életigenléssel teli produkciót létrehozni, amelynek üzenete szerint mindig van lehetőségünk választani jó és rossz között.
Pataky Attila az EDDA MŰVEK énekese a megvalósításhoz Pintér Tibor színész, rendező által vezetett Sziget Színház társulatát választotta.
A 2013. május 17-i főpróbát követően május 18-án és 19-én két-két előadás keretében kezdődik meg az előadássorozat, amely először Budapesten a RaM Colosseumban kerül bemutatásra, majd a nyár végén Miskolcon egy ősbemutató keretében kerül színpadra, hiszen a várost elválaszthatatlan kapcsolat köti össze az Edda Művekkel.
Ezt követően szeptemberben egy országos körút veszi kezdetét. A 2 éves turné keretén belül a határon túli magyar területeken is láthatják majd az EDDA musicalt A KÖR-t.

Dalszöveg: Pataky Attila
Zeneszerző: Gömöry Zsolt
Forgatókönyv: Oravecz János
Rendező: Pintér Tibor
Koreográfus: ifj. Nádasdy András és Patuzzi Mónika
Díszlet: Domján Gábor
Technikai vezető: Csukay Zoltán
Producer: Pintér Tibor

Szereposztás:

Elmo – Pintér Tibor
Írisz – Tunyogi Bernadett / Békefi Viktória
Szezár – Tóth Attila / Bencze Sándor
Szalsza – Koós Réka / Janza Kata
Angóra – Szabó Dorottya
Fausztusz – Makrai Pál / Buch Tibor
Jolán – Lőrincz Andrea
Frédi – Várfi Sándor
Toha – Balogh Máté
Para – Mohácsi Márk
Miu – Papp Letícia
Menedzser – Bencze Sándor
Kisfiú – Bakos Attila

A szereposztás változás jogát fenntartjuk!

További információk