Máté Gábor - Jegyek

A test lázadása -Dr. Máté Gábor előadása  - Jegyek / Vásárlás

Részletes keresés

29 máj v 19:00

A test lázadása -Dr. Máté Gábor előadása

CEU Auditórium, Budapest
Elfogyott

Esemény részletek

Világszerte a legkülönbözőbb módszerekkel és technikákkal igyekszünk elkerülni, hogy a pandémia és a háború krízise traumatizáljon bennünket. Azonban egyvalamiről mindig megfeledkezünk: tudatosan közelíteni a trauma megértéséhez. Ugyanis a trauma nem azonos az érzelmi zaklatottsággal, fájdalommal, félelemmel, gyásszal, dühvel vagy pánikkal – nem azonos, ha képesek vagyunk áttörni ezeket az érzelmi gátakat, ha megtaláljuk a feloldásuk módját, hogy visszatérhessünk önmagunkhoz, valódi, teljes énünkhöz.


A stressz a krónikus betegségek egyik legfőbb indikátora, legyen szó rákról, autoimmun vagy épp mozgásszervi betegségekről. Az érzelmeket feldolgozó agy és az idegrendszer rendkívül szoros kapcsolatban állnak olyan más szervrendszereinkkel, mint például a hormonháztartás, az emésztőrendszer és különösen az immunrendszerrel.


Dr. Máté Gábor kutatási eredményei, pácienseinek története és saját tapasztalatai segítségével mutatja be, hogy az életünk során megélt élményeink miképpen befolyásolják a stresszre adott reakcióinkat, valamint hogy mi az összefüggés a világról alkotott képünk és az egészségünk között.


Mindezekből látványosan kirajzolódik, hogy mindennapi környezetünk és kultúránk rendkívüli hatással van az egészségünkre. Bármennyire is próbálunk ellenállni, testünk akaratunk ellenére is formálódik az őt körülvevő világ hatására.

Vajon létezik ma olyan ember, akit mindenki, de legalább saját maga teljesen normálisnak lát?


Dr. Máté Gábor előadását követően Kende-Hofherr Krisztinával beszélget.

Az esemény végén a szerző dedikál, a helyszínen a kötetei kedvezményes áron lesznek kaphatóak.


Általános Szerződési Feltételeink ITT olvashatók>>