Adam Naas - The Andromeda Tour - Jegyek / Vásárlás

Adam Naas - The Andromeda Tour - Jegyek ©

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Magyarországra érkezik Adam Naas – Felrobbantja az Akvárium Klubbot Lenny Kravitz utódja

 

A zeneipar új felfedezettje meghódítja Európát! A Lenny Kravitz utódjaként is emlegetett francia világsztár, Adam Naas októberben ad nagyszabású koncertet az Akvárium Klubban október 21-én.

 

Magyarországra érkezik Adam Naas – Felrobbantja az Akvárium Klubot Lenny Kravitz utódja

 

A zeneipar új felfedezettje meghódítja Európát! A Lenny Kravitz utódjaként is emlegetett francia világsztár, Adam Naas októberben ad nagyszabású koncertet ad az Akvárium klubban.

 

Pofátlanul fiatal, a megjelenése mégis férfias, a zenéje pedig már a fél világot letaglózta. Ő a francia származású Adam Naas, akit mindenki csak Lenny Kravitz utódjaként emleget. Nem véletlenül, ugyanis a 26 éves popsztár zenéjében az elektronika és a lélek között találja meg azt a vékony vonalat, amin a fiataloktól kezdve az érettebb korosztályig mindenki megtalálja a számára izgalmas részeket.

 

„Adam a kortárs pop legújabb felfedezettje, hangzásának és őszinte kifejezésének köszönhetően hamar megnyerte a közönség bizalmát” - mondta Bátyi Dániel, a JVS Group Magyarország vezérigazgatója, majd örömmel számolt be Adam Naas budapesti fellépésről. „Az európai turné keretein belül, a prágai koncert után Budapestre érkezik a világsztár, aki a szeptember 21-én megjelenő The Love Album koncertjét mutatja be együttesével az Akvárium Klubban, október 21-én” - avatott be a részletekbe a promoter cég feje.

 

A magyarországi szuperprodukció szervezője elmondta: a koncert dögös és hangos lesz, de ahogy a lemez címe is utal rá, inkább szerelmes számokat fog bemutatni a fiatal sztár.

 

„Nemcsak a rajongók, hanem mi is nagy izgalommal várjuk Adam érkezését. Biztos vagyok benne, hogy ez a koncert üde színfoltja lesz a főváros amúgy is pezsgő kulturális életének. Fel fogja robbantani zenéjével és stílusával az klubbot” - mondta Bátyi Dániel, a koncertet szervező JVS Group Magyarország ügyvezetője.

 

 

 

 

További információk