AGÁRDI POPSTRAND 2021

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

"Kedves Közönség!

Hidegfront zivatarokkal, sőt erős zivatarok és 6 mm eső várható pénteken, szombaton és vasárnap, Agárdon! Elsősorban a Közönség biztonságát, valamint az Popstrandon elvárt és megszokott, ideális szórakozási feltételeket veszélyeztetik az időjárási előrejelzések! Ezért a HOOLIGANS, B52 és ACid/DC koncertek új dátuma: 2021. augusztus 6. PÉNTEK. Az előre váltott jegyek természetesen érvényesek az új időpontban is."

Szervezők


AGÁRDI POPSTRAND Jegyelővétel 2021.

jún. 19. TANKCSAPDA, DINAMIT álló: 5400 Ft Esőnap: júl.16.

jún. 26. NEOTON, VASTAG CSABA, MAKSA ZOLTÁN álló: 4200 Ft Esőnap június 27.

júl. 3. EDDA MŰVEK, PATAKY MŰVEK, ACid/DC álló: 5600 Ft

júl. 10. R-GO, KRISZ RUDOLF, SZABÓ ÁDÁM álló: 4000 Ft Esőnap: júl.11.

júl. 24. IRIGY HÓNALJMIRIGY, ANIMAL CANNIBALS álló: 3600 Ft Esőnap: júl.25.

júl. 31. BIKINI, B52, TÓTH ANDI álló: 3600 Ft Esőnap: aug.1.

aug. 6. HOOLIGANS, B52, ACid/DC álló: 4000 Ft

aug. 14. MOBILMÁNIA, VARGA MIKLÓS, ACid/DC álló: 3600 Ft Esőnap: aug.15.

21. ISMERŐS ARCOK, KERESZTES ILDIKÓ álló: 3600Ft

Kapunyitás: 17:30, kivéve EDDA koncerten: 17:00

A kormányrendelet alapján az eseményekre való belépést KIZÁRÓLAG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL rendelkező vendégeink számára tudjuk biztosítani.

KONCERT, TÁNC ÉS KIRÁNDULÁS ÉLMÉNY, A MAGYARORSZÁGON EGYEDÜLÁLLÓAN - EMBER LÉPTÉKŰ ÉS GYEPSZŐNYEGES - AGÁRDI POPSTRAND, ÓRIÁS SZÍNPADÁN! A VELENCEI-TÓ LEGENDÁS KONCERT HELYSZÍNE, SZERETETTEL VÁRJA, A MAGYAR POPZENE KEDVELŐIT! A KONCERT KÍNÁLAT ÉS A SZÍNVONAL 44 ÉVE, KIVÁLÓAN „TALÁLKOZIK”, A 4 GENERÁCIÓS POPSTRAND KÖZÖNSÉG, ÉRTÉKALAPÚ ELVÁRÁSAIVAL!

A VIDÉKEN LEGRÉGEBBEN MŰKÖDŐ AGÁRDI SZABADTÉRI SZÍNPAD VENDÉGEINEK „CSAK” ÉNEKELNI, TAPSOLNI ÉS TÁNCOLNI KELL, MIVEL A „VALAMIÉRT” NAGYON NÉPSZERŰ POPSTRAND, MINDEN MÁST BIZTOSÍT: PL. NORMÁLIS ÉS SZÍNVONALAS MŰSORT, MINDIG KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ HANGOSÍTÁST, A HÖLGYVENDÉGEKNEK IS LÁTVÁNYÉLVEZETET BIZTOSÍTÓ 2.2 M MAGAS SZÍNPADOT, VALAMINT SZOLID BELÉPŐJEGY ÉS ITAL ÁRAKAT. AGÁRDON AZ A LEGFONTOSABB, HOGY ÉLETKORTÓL FÜGGETLENÜL!!!, MINDENKI ÉREZZE JÓL MAGÁT, A GYÖNYÖRŰ VÍZPARTI TERMÉSZETI KÖRNYEZETBEN. IGEN, A KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ POPSTRAND SZÍNPAD RENDEZVÉNYSOROZATA, EGY NAGYSZERŰ KONCERT, TÁNC ÉS KIRÁNDULÁS ÉLMÉNY, AHOL MINDENKI MINDENT LÁT, MIVEL EMBER LÉPTÉKŰ! AZ AGÁRDI ÉLMÉNYEKET FOKOZZÁK, A KONCERTEKET KÖVETŐ - BELÉPŐDÍJ NÉLKÜLI - TURBINA DANCE BEACH PARTYK!


Általános Szerződési Feltételeink ITT olvashatók>>

További információk