Az Inkák Aranya kiállítás  - Jegyek / Vásárlás

Inkák aranya3 - Jegyek ©

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Az időpontok megtekintéséhez kattintson a „További időpontok” linkre.↑


A kiválasztott idősáv a belépés idejét jelenti.


A családi jegy 2 felnőtt + max 3 gyerek (6-14 év közötti) vonatkozik


Megváltott jegyével kapcsolatos módosítási kérelmét kérjük, legkésőbb a jegy érvényességi napját megelőző nap 16:00h-ig jelezze elérhetőségeinken, hogy kollégáink segíthessenek a probléma orvoslásában.


A világ legértékesebb aranygyűjteménye megérkezett Budapestre! 


Egy távoli, misztikus, letűnt világbirodalom titkai tárulnak fel a JVS Group Magyarország legújabb nagyszabású interaktív tárlatán. 


A felbecsülhetetlen értékű kiállítás a Dél-Amerikát egykoron uraló nép eredeti kincseit mutatja be, amelyen keresztül betekintést nyerhetünk egy letűnt civilizáció zárt világába.


A különleges, már-már földöntúlinak tetsző műalkotások megidézik az európaiak érkezése előtt virágzó inka kultúrát, valamint bemutatják, hogyan vette el az egész világ eszét az arany csillogása.  A kiállításon látható lesz, az a tárlat, amelyet némely kultúrák elátkozott kincsként tartanak számon. Ez az Unesco Világörökség része ként van feljegyezve.Gyere el és ismerd meg ezt az évezredeken keresztül elzártan fejlődő kultúrát! Kiállításunk fő célja, hogy átfogó képet kapj az egykori inka civilizációról és Te is érezd át az arany csábítását.


A tökéletes élmény érdekében interaktivitással, virtuális valósággal, VR sarokkal és kincskereső kalandor programokkal várunk benneteket és családokat.


A Titanic, a BODIES és A világ múmiái kiállítás után a JVS Group elhozta Magyarországra a világ legnagyobb aranygyűjteményét, amelyet március 13-tól tekinthettek meg a belvárosi Komplexben. (1061 Budapest, Király utca 26).