Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Valódi pólócsemegék az év végi terítéken!

December 14-16. között Magyar Kupa négyes döntőit rendezik, majd december 22-én a Tippmix Szuperkupa a tét!

 

Hat meccs, nagy tét, parádés szereposztás – a magyar klubvízilabda egyik legmeghatározóbb hétvégéje elé nézünk: december 14-16. között a Magyar Kupa négyes döntőire kerül sor!

 

A pénteki női elődöntőkre (Tüskeuszoda) regisztrációval be lehet jutni – erről bővebben a waterpolo.hu oldalon olvashat. Az egyik ágon a tavalyihoz hasonlóan újra összecsap az UVSE és az FTC: esztendeje iszonyatos küzdelem után ötméteresekkel nyert az UVSE, az izgalom most is garantált. Nem kevésbé a másik ágon, amelyen a friss Európai Szuperkupa-győztes Dunaújváros egyik legnagyobb honi riválisával, a BVSC-vel csatázik. Bármilyen döntő jön össze, bizonyosan elképesztő izgalmak elé nézünk. Ráadásul a finálét majd vasárnap a férfidöntő előtt (figyelem: kettős aranymeccs!) a Komjádi-uszodában rendezik!

 

Abban az uszodában, amelyben előbb szombaton majd a két BENU Magyar Kupa férfielődöntőjét tartják! És rögvest az első meccsen összecsap egymással a bajnokságban két hibátlan együttes: az Euro-kupagyőztes, az Európai Szuperkupáért kiírt meccsen a BL-győztes Olympiakoszt legyőző FTC és a trónkövetelő, jelentősen megerősödő, az Euro-kupa aranyra (is) hajtó OSC! Csúcsrangadó a javából!

 

A másik ágon szintén két hasonló erejű, évek óta elképesztő küzdelmet váltakozó sikerrel megvívó alakulat, a BVSC és a Miskolc találja szembe magát egymással. A tét számukra is hatalmas: az egyikük MK-döntőt vívhat, ami minkét csapatnak óriási siker volna! Arról nem beszélve, hogy a vasárnapi fináléban aztán bármi megtörténhet…

 

A Magyar Vízilabda Szövetség ráadásul azok számára, akik jegyet váltanak a Magyar Kupa négyes döntőire, 30%-os kedvezményt biztosít az év utolsó két pólómeccsére, a Tippmix Szuperkupára! December 22-én, szombaton ugyanis ünnepi, tétre menő ütközetet vívnak a legjobbak! Mert itt is parádés a felhozatal! A hölgyeknél a magyar bajnok UVSE és az Európai Szuperkupa-győztes Dunaújváros minden bizonnyal késhegyre menő ütközetben dönti el, kié a 2018-as esztendő!

 

És az uraknál hasonló lesz a helyzet: az Európai Szuperkupa-győztes, magyar bajnok FTC a 2017-es Bajnokok Ligája-győztes, bajnok és kupagyőztes Szolnokkal csap össze. Nagy Viktor és társai mindent megtesznek, hogy legyőzzék a Fradit, avagy itt is garantált az izgalom…

 

 

A program

December 14., péntek

Női Magyar Kupa, elődöntő, Tüskeuszoda

UVSE-FTC-Telekom, 16:00

Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics-BVSC-Zugló, 17:30

December 15., szombat

BENU Férfi Magyar Kupa, elődöntő, Komjádi-uszoda

A-Híd-OSC-Újbuda-FTC-Telekom, 14:00

BVSC-Zugló-PannErgy-Miskolc, 15:45

December 16., vasárnap

Női Magyar Kupa, döntő, Komjádi-uszoda, 14:00

BENU Férfi Magyar Kupa, döntő, Komjádi-uszoda, 16:00

 

December 22., szombat

Tippmix Szuperkupa, Komjádi-uszoda

Női, 18:30

Férfi, 20:30

További információk