Bodies2020 - Jegyek ©

Bodies 2.0 virtuális kiállítás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek


A kiállítást világszerte már több, mint 15 milió ember látta. Népszerűségét az adja, hogy soha semmi nem hozta még ennyire közel a látogatókhoz az emberi testet, annak felépítését a lehető legapróbb részletekig. Figyelem! Egy különleges tartósítási eljárásnak köszönhetően a kiállításon valódi emberi testek (több, mint 200) kerülnek bemutatásra.


 


Soha nem kerülhet ennyire közel a saját teste megismeréséhez. Vizsgálja meg az emberi testet a részletekbe menően: csontok, izomzat, idegek, légzőszervek, emésztőrendszer, húgyúti és reproduktív szervek, keringési rendszer és még sok más összetevő kerül aprólékos bemutatásra.
A világ vezető kiállításai - bárhol, bármikor, online.


Látogasd meg a világ vezető kiállításait anélkül, hogy ki kellene mozdulnod! Csak pár kattintás és egy egész tárlat költözik a telefonodra, tabletedre vagy a laptopodra! Járd körbe virtuálisan a lenyűgöző kiállításokat annyiszor amennyiszer szeretnéd, olyan tempóban, ahogy neked kényelmes, és térj vissza egy héten belül bármennyiszer!


Az https://www.onlinemuseum.live/ többek között olyan nagysikerű kiállításoknak ad helyet, mint a Titanic, Bodies 2.0 vagy akár a Star Wars – The Fans Striek Back tárlatok. A kiállítások egy 3D-s megoldás segítségével végigjárhatók bárki számára, akár több barátjával / családtagjával közösen.Vásárlás menete:

A kupon megvásárlása után Ön emailben kap egy egyedi belépési kódot.


A megvásárolt kupon kódja az onlinemuseum.live weboldalon használható fel a jegyen feltüntetett értékben. Az egyedi kódot a kiválasztott kiállítás vásárlási folyamatában a kuponkód mezőbe szükséges beírni. A kiállítás megtekintéséhez a vásárlási folyamatot teljes egészében végig kell vinni és egy személyes fiókot szükséges létrehozni.  A megvásárolt kupon 2020. december 31-ig érvényes és bármely, az onlinemusem.live weboldalon elérhető kiállításra beváltható. A beváltást követően 7 napig bármennyiszer visszanézhető a kiválasztott kiállítás, mely akár mobilról, tabletről vagy laptopról is megtekinthető.