BODY kiállítás - Jegyek / Vásárlás

BODY kiállítás - Jegyek BodyKiállítás1©

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

A kiállítás együttműködő partnere az UNICEF Magyarország is. Amennyiben szeretné a szervezet gyerekekért folytatott munkáját támogatni, kérjük kattintson a képre.

A kiállítás 2018. február 15 és júliusa között látogatható. Az időpontok megtekintéséhez kattintson a „További időpontok” linkre.↑

Az elővételi jegyértékesítés előző nap éjfélig tart. Aznap már csak a helyszínen lehet jegyet vásárolni.

Jegyvásárlás során, kérjük vegye figyelembe, hogy 2018. MÁRCIUS 10 és ÁPRILIS 21. áthelyezett, szombati munkanapnak számít.

Február 15-én megérkezik Magyarországra a világhírű BODY kiállítás. A lenyűgöző emberi testet bemutató tárlat mérete Európában is egyedülállónak számít: 2200 négyzetméteren több mint kétszáz preparátumot tekinthetnek meg a látogatók. A kontinensen még soha, egyetlen városba se látogatott el a tárlat ilyen gazdag kiállítási anyaggal.

A BODY kiállításon az érdeklődők felfedezhetik, milyen folyamatok mennek végbe a bőrünk alatt, láthatóvá és kézzelfoghatóvá válik az emberi test működése. Kitárulkozik a vázrendszer, előbukkannak az izmok, a légzőszervek, megmutatkozik a keringés. A kiállításon 3D animációkat bemutató képernyők és dokumentumok segítenek megérteni, hogy mi zajlik le a szervezetünkben sportolás, munka, vagy éppen pihenés közben.Külön tárlat mutatja be az emberi magzat fejlődését, a "Magyarok a világ orvostudományában" részleg pedig a legnagyobb hazai tudósok előtt tiszteleg. A kiállítási tárgyak némelyike sokkoló lehet a látogatók számára, hiszen itt közvetlen közelről megmutatkozik például egy rákos máj és egy dohányos ember elfeketedett tüdeje. Bár ezek az élmények nem kellemesek, segítenek abban, hogy lássuk az egészségtelen életmód közvetlen következményeit.

A kiállítás központjában a prevenció és a mindennapi mozgás fontossága áll. Ezért a szervezők életre hívták a „Magyarok a napi testmozgásért társadalmi összefogást”, amely mellé olyan prominens személyek álltak, mint például Cseh László, Szentesi Éva, Győrfi Pál vagy Steiner Kristóf.

Minden teremben szakképzett orvostanhallgatók válaszolnak a felmerülő kérdésekre, lehetőség nyílik az újraélesztés kipróbálására, iskolai csoportoknak  pedig szakértők tartanak tárlatvezetéseket.


A BODY kiállítás 2018 júliusáig tart nyitva a KOMPLEX-ben (1061 Budapest, Király utca 26.)

Esemény galéria

  • BodyKiállítás
  • BodyKiállítás
  • BodyKiállítás
  • BodyKiállítás
  • BodyKiállítás
  • BodyKiállítás
  • BodyKiállítás
  • BodyKiállítás

További információk