Bóna László: A múlt és a jövő a jelenben  - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Bóna László: A múlt és a jövő a jelenben – az életkorok, mint a beavatás lépcsőfokai

Izgalmas előadást tart számunkra Bóna László úr, író, tanító, homeopátia szakértő, a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság elnöke. Meggyőződése és tapasztalatai szerint a homeopátia nem csupán alternatív gyógymód, hanem az élet, a természet, az univerzum rendje, az élet alapvető törvényszerűsége, melyet megismerve olyan tudáshoz juthatunk, mely nemcsak a gyógyításban, hanem a személyes élet minden területén hasznos.

Témái között fontos helyen szerepel a tudatosság, valódi önmagunk megismerése. Részlet a művész úr Illatos kikötő c. könyvéből amely lényegét tekintve egy megrendítő belső utazásról:

„Vajon azért utazik az ember annyit vízszintesen a föld színén, hogy egyszer csak megnyíljon a föld, és az emberi lélek mélyére merüljön, és többé már ne kívül utazzon a világban, hanem belül önmagában ?”

„A múlt és a jövő a jelenben – az életkorok, mint a beavatás lépcsőfokai” című új előadássorozatának esszenciáját hallhatjuk, élvezhetjük. Néhány könyvét is megveheted majd, dedikáltatásra is mód nyílik.
Nagy örömmel és szeretettel várunk!


Szíves figyelmedbe ajánljuk  Müller Péter és Kis Balázs Kunó előadását és egy varázslatos Hangutazást Szilágyi Sándorral, melyekre szintén lehet külön-külön is jegyet vásárolni.

Az egész napos rendezvényről itt tájékozódhatsz.


 


Részvételi díj:


Részvételi díj (teljes ár): 2 500 Ft, a MOST Közösség tagi illetve szolgáltatói ár 2 000 Ft .


A Közösséghez csatlakozás ingyenes, lehetséges online, a weblapunkon keresztül.

Díjmentes továbbá a 2016-os teljes évi tagság, ami konkrét teendőkkel, kötelezettségekkel nem jár, viszont számos kedvezményt élvezhetsz. J (Kedvezményes ár a rendezvényeink többségén, a többin pedig ingyenes belépés.)


Bárkit szívesen fogadunk, egyedüli „szűrő”, hogy aki belép egyetértsen alapelveinkkel, melyek lényege a békesség, szeretet és egység. (Bővebben lásd a honlapunkon.)


A MOST Közösséghez történő csatlakozáskor illetve bármely eseményünkre jelentkezés kapcsán a hozzánk beérkező személyes adatokat bizalmasan, a mindenkori jogszabályokkal összhangban kezeljük.


Az egyes eseményekre történő jelentkezések esetén a szükséges adatok kizárólag az adott eseményt szervezők részére kerülnek továbbításra, akik szintén vállalják a bizalmas és a mindenkori jogszabályoknak megfelelő adatkezelést.