Bonobo - Jegyek

BONOBO

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Az Analog Balaton és Poté vezetik fel Bonobo koncertjét az Arénában


Bonobo november 29-én mutatja be Fragments című albumát a Papp László Budapest Sportarénában. Európai turnéjának előzenekara az elektronikát világzenével és ütőhangszerekkel ötvöző Poté lesz. Budapesten azonban az Analog Balaton is bemutatkozhat a downtempo világsztárja előtt.


Az elektronikus zene egyik legnagyobb alakja, Bonobo négy év után tér vissza Budapestre, hogy a magyar közönségnek is bemutassa hetedik stúdióalbumát. A Fragments Simon Green érzelmileg eddigi legintenzívebb lemeze, melyen olyan zenészek működnek közre, mint Jamila Woods, Joji, Kadhja Bonet, Jordan Rakei, O’Flynn és Miguel Atwood-Ferguson. Az új albumot a kritikusok kivétel nélkül az egyik legkülönlegesebb és legerősebb Bonobo-anyagnak tartják, a közönség pedig a világ minden pontján telt házakkal fejezi ki tetszését, a londoni Royal Albert Hall-ban például háromszorossal.


Ahogy az őszi európai turné minden állomásán, Budapesten is Poté vezeti fel Bonobo koncertjét. A jelenleg második albumán dolgozó zenész hangzásvilágát az ütőhangszerekre építi. Bemutatkozó EP-jére olyan dj-k figyeltek fel, mint Toddla T, Annie Mac, Jamz Supernova. Dolgozott a Louis Vuitton zenei kurátorával, Damon Albarnnal és a Gorillazzal is.


Poté mellett a budapesti bázisú elektronikus zenei duó, az Analog Balaton is bemutatkozhat az Arénában. Zsuffa Aba és Vörös Ákos kettőse zenéjében a pop és a rock dallamosságát ötvözi az elektronikus zene monotonitásával. A 2017 óta aktív zenekar a legismertebb hazai fesztiválok állandó fellépője, debütáló albumukkal, a Lenttel elnyerték az év elektronikus zenei előadójának járó díjat is. Jelenleg új lemezükön dolgoznak, melynek anyagát egy számukra nagyon inspiratív előadó, Bonobo előtt is bemutathatják.


BONOBO - FRAGMENTS TOUR 2022 BUDAPEST

2022. 11. 29.

Papp László Budapest Sportaréna, Budapest


Facebook event: https://www.facebook.com/events/1112991282761567


Bonobo – ATK:


Analog Balaton - Zserbógalopp (Official video):

Poté – Verz: