Botaniq - Jegyek

BOTANIQ BBQ & Blues Night

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Május 26-án a Gourmet Fesztivál előestéjén a BOTANIQ Turai Kastély egy különleges blues esttel várja a BBQ és a piknik szerelmeseit. Ian Siegal a neves brit énekes-gitáros-dalszerző, a visszavonulása előtti utolsó európai turnéja keretében kétórás koncerttel várja a blues rajongóit a B.L.U.E.S. – Ian Siegal’s all star blues band produkciójával.

Ian Siegal a British Blues Hall of Fame tagja, kilencszeres British Blues Awards és háromszoros European Blues Awards nyertes, emellett több USA Blues Music Awards jelölés és kettő MOJO blues album of the year díj kísérte munkásságát. A Botaniq BBQ & Blues Night keretében olyan neves előadók kísérik, mint Big Pete (The Strikes,;The Backbones; M.O.C.T.) Mischa den Haring (T-99) valamint Dusty and Darryl Ciggaar (The Rhythm Chiefs; Dry Riverbed Trio).A koncert helyszínéül a „Legjobb Európai Kastélyhotel 2021” díj nyertese a BOTANIQ Turai Kastély szolgál. A kastélyt hangulatos tíz és fél hektáros ősfás park öleli körbe, amelyet az eredeti kertépítészeti terveket figyelembe véve újítottak fel. A kastély 2022-ben Tájépítészeti Nívódíjjal jutalmazott parkja ad otthont a szabadtéri színpadnak is, így a résztvevők a természet lágy ölén akár piknikezve is élvezhetik a kulinária és kultúra ezen izgalmas elegyét.

A koncert közönségét Jantner Tibor, a BOTANIQ Turai Kastély sous-séfje a grill teraszon készült pulled pork szendvicsekkel, hamburgerekkel és más BBQ különlegességekkel várja. Míg az estét az Ardbeg whisky italai teszik teljessé, ugyanis minden megváltott jegy mellé ajándék Ardbeg kóstoló jár, továbbá a tematikus bár mellett, whisky kóstolásra is van lehetőség.

Blues, piknik egy álomszerű, 10 hektáros kastélyparkban. Mindez csupán 40 percre Budapesttől.

Tartson velünk Ön is, és hangolódjunk közösen a Gourmet Fesztiválra!


12 éven aluli gyermek grátisz vehet részt az eseményen.

A biztonsági szolgálat beléptetéskor jogusult a táskák átvizsgálására és a veszélyesnek ítélt tárgyak elkobzására.


Jegytípusok:

BOTANIQ Blues sétálójegy – Belépés a koncertre és a kastélyparkba valamint ajándék 2 cl Ardbeg whiskyvel várjuk minden kedves vendégünket.


BOTANIQ Blues&Whisky kóstolás

Belépés a koncertre és a kastélyparkba

1 órás Ardbeg & Glenmorangie workshop, melynek során lehetősége nyílik vendégeinknek 3 féle Ardbeg whisky és 3 féle Glenmorangie whisky kóstolására. Az eseményt celebrálják Szabó Gergely, a BOTANIQ Turai kastély bar managere és Szegedi Nóra, a Moët Hennessy képviseletében. A kóstolás 19:00-20:00 óra között kerül megrendezésre a kastélyparkban.Általános Szerződési Feltételeink ITT olvashatók>>

Esemény galéria