Britney Spears koncert  - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

BRITNEY SPEARS KONCERT 2011 BUDAPEST


BUDAPEST (2011. június 7.) – Britney Spears, aki mindig is elbűvölte rajongóit látványos koncertjeivel, bejelentette Femme Fatale elnevezésű turnéjának őszi, európai állomásait.

Több hetes háttérmunka és előkészítés után büszkén jelentjük, hogy Budapest is részese lehet a szupersztár visszatérésének! Britney egy nem mindennapi showt ígér új turnéján, amely június 16-án indul a sacramento-i Power Balance arénában.

Az énekesnő egy teljes generációra volt hatással, és most, 3 év kihagyás után új albummal jelentkezett, amelyet – érthetően - óriási várakozás előzött meg. Hetedik lemeze az amerikai lista első helyén nyitott, bizonyítva, hogy rajongói ugyanúgy szeretik és kitartanak mellette, mint karrierje első éveiben. Ez Britney Spears hatodik #1 albuma, és már közel 100 millió eladott lemezzel büszkélkedhet 1999-es debütálása óta.

„Till The World Ends” című új kislemeze még a Femme Fatale album debütáló „Hold It Against Me” című dalát is túlszárnyalja sikereivel, hazánkban is egyre népszerűbb a rádiók és a rajongók körében.

Britney Spears eddigi stúdióalbumai: …..Baby One More Time (1999), Oops!... I Did It Again (2000), Britney (2001), In The Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008) és Femme Fatale (2011).