Caramel_onlive - Jegyek

Caramel OnLive koncert

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Az ÉV ONLINE KONCERTJÉT hozzuk el Önnek!

Tartson velünk április 24-én este 9 órakor Caramel vadonatúj onlive koncertjének premierjén! Molnár Ferenc Caramel és zenekara tizenegy hónap kihagyás után itt találkozik újra, hogy felidézzék a közös zenélés szeretetét! Tizennégy kiváló dallal készültek a zenészek erre a tizenkét kamerával rögzített, különleges hangulatú koncertre! A SzínházTV első saját gyártású produkciójával most a nappalijában élvezheti Caramel vadonatúj koncertjét, olyan slágerekkel, mint a Csillagom, az Átutazók, a Szállok a dallal, vagy a Lélekdonor!

„Tizennégy hónapja jöttünk le az Aréna színpadáról, szinte utolsókként. Azóta csend, sötétség és bizonytalanság. Várjuk azt a bizonyos fényt az alagút végén, és mintha már pislákolna valami. Addig is, élvezzétek karrierem legszínvonalasabb online koncertjét. Beleadtunk mindent.”Vásárlóinknak az utalvány megvásárlását követő napon e-mail-ben egy kódot küldünk a vásárlás során megadott e-mail címre. Kérjük minden esetben ellenőrizzék a levelezési fiókjuk összes mappáját, mert előfordulhat, hogy máshova helyezi a levelezőrendszer levelünket.

A megvásárolt kód a www.szinhaztv.com oldalon használható fel 2021.04.24.-én 21 órakor kezdődő Caramel OnLive koncertre.


Kérjük olvassa el a szinhaztv.com oldalon található útmutatókat, leírásokat és kövesse az abban foglaltakat különös tekintettel a technikai követelményeket illetően. Ennek elmulasztásából eredő esetleges problémákért Eventim felelősséget nem vállal.


Általános Szerződési Feltételeink ITT olvashatók>>