charlie2021 - Jegyek ©

CHARLIE BAND & TÁTRAI BAND

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

A rendezvény csak védettségi igazolvánnyal látogatható!Kedves Vendégeink,

A hatályban lévő kormányrendelet alapján a következőképpen lehet részt venni a november 6.i Charlie Band - Tátrai Band Csak a zene van koncertjén.

Kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen a koncertre, mivel a védettségi igazolvány és a jegyek ellenőrzése hosszabb időt vehet igénybe. A koncert pontosan kezdődik.

2021.11.06-án megrendezésre kerülő koncerten kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat. Maszk viselése ajánlott!

A védettség igazolására a következőket fogadjuk el:

- A magyar hatóság által kibocsátott védettségi igazolvány, vagy az EESZT applikáció, vagy

- A Magyarország által elismert külföldi védettségi igazolás,

- 2021. július 1. napjától az uniós digitális Covid – igazolvány

- A védettséget igazoló kártya mellé szükségünk lesz fényképes személyazonosító okmányra is. Ezek hiányában sajnos semmiképpen nem lehet belépni.

- A belépés során az első ellenőrzési ponton a védettségi igazolványt és a fényképes személyazonosító okmányt ellenőrizzük, valamint a csomagátvizsgálásra kerül sor. Utána a főbejárati üvegajtónál már csak a belépőjegyre lesz szükség.

- A Magyarország által elismert külföldi védettségi igazolások mintái a Külgazdasági és Külügyminisztérium hivatalos honlapján érhetők el: https://kormany.hu/kulgazdasagi-es.../vedettsegi-igazolasok

Tehát mindenkinek rendelkeznie kell ezen felsoroltak közül valamelyikkel és csak ezeket fogadjuk el a belépésnél.

További fontos információk:

- Kapunyitás: 19:00

- 2018.01.01 óta az Aréna büféiben csak és kizárólag BANKKÁRTYÁS FIZETÉSRE van lehetőség- így a készpénzzel való fizetés nem lehetséges. Amennyiben nem rendelkezik bankkártyával az információs pultban Play IT kártya kiváltásra van lehetőség, amely egy előre feltölthető Mastercard kártya, így máshol is alkalmas fizetésre. (további infók: https://playit.dipocket.org/ )

- Étel, ital behozatala – TILOS

- Minden szinten több ruhatár és büfé várja a vendégeinket

- Mindenkit kérünk, hogy időben érkezzen mert az ellenőrzések miatt lassabb lehet a bejutás.

- Az eseményre a korábban megvásárolt belépőjegyek is érvényesek.

- Amennyiben autóval érkezne és az Aréna parkolóházát venné igénybe, úgy a gyorsabb bejutás és a garantált parkolóhely kapacitás érdekében javasoljuk, hogy a BudapestAréna Aréna nevű applikációjában előre váltsa meg parkolójegyét.

 

Facebook esemény>>


Általános Szerződési Feltételeink ITT olvashatók>>

Esemény galéria