Dancing_with_the_stars - Jegyek

DANCING WITH THE STARS - MINDENKI TÁNCOL

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Tisztelt Jegyvásárló,

a szerda éjféltől életbelépő tilalom értelmében, az Ön által megváltott jegy(ek), amely(ek) a november 14-i / november 21-i tévéműsor felvételére szól(nak), automatikusan átfoglalásra került(ek). Ennek értelmében a megvásárolt jegy(ek), a december 12-i Dancing With The Stars felvételén történő részvételre jogosítja fel tulajdonosát, amennyiben a kormányzati intézkedések ezt lehetővé teszik. A korlátozás további meghosszabbítása esetén a jegy(ek) ára december hónapban visszautalásra kerül(nek).

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Üdvözlettel,

A Szervezők


A TV2 bemutatja: DANCING WITH THE STARS – MINDENKI TÁNCOL!

Október 10-én hatalmas sikerrel indult a TV2 táncos showműsora, ahol népszerű hírességek profi táncpartnereikkel lépnek színpadra. A BBC Studio világhírű formátumának magyar változatában olyan ismert emberek vállalkoztak arra, hogy megmutassák tánctudásukat, mint a Paula és Paulina sztárja Gabriela Spanic, Marsi Anikó, Osvárt Andrea, Pásztor Anna, Gelencsér Tímea, Détár Enikő, Emilio, Istenes László, Noszály Sándor, Horváth Tamás, Tóth Dávid és Győrfi Dániel. A káprázatos külsőségek között zajló verseny hétről hétre követi a hírességek újabb produkcióit, akiknek nemcsak a nézőket kell elvarázsolniuk, hanem a Dancing with the Stars négytagú zsűrijét is, Ördög Nórát, Molnár Andreát, Schiffer Miklóst és Kováts Gergely Csanádot. A két műsorvezető: Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András.

Legyen Ön is részese az élő show fergeteges hangulatának, jöjjön el a TV2 stúdiójába és szurkoljon személyesen kedvenceinek!

Fontos információk:

Kérjük, időben érkezzen!

November 7-én, 14-én és 21-én a stúdió bejárata 16:00-tól 16:45-ig* tart nyitva.

Így kényelmesen jut ideje a ruhatárra és elfoglalni a székét. A showműsor várható befejezése 23:50.

A helyfoglalás a kijelölt közönségszervező kolléga iránymutatásai alapján történik. Az ülőhelyeket kizárólag a reklámidő alatt lehet elhagyni.

*A tévéműsor sajátossága miatt előfordulhat, hogy a felvétel kezdési időpontja és emiatt a stúdió nyitvatartási ideje változik! Amennyiben a jegyen feltüntetett kezdési időpontban módosítás történik, arról e-mailben tájékoztatjuk jegyvásárlóinkat. Kérjük, ellenőrizze postafiókját a tárgyhéten!

Dress code: sötét színű elegáns ruha és cipő. Erre az alkalomra lehetőség szerint öltözetüket a sötét elegancia jegyében válasszák ki!

Telefon használat: Kérjük, a stúdióba történő belépés előtt mobiltelefonjukat teljesen lenémítani vagy kikapcsolni!

Korhatáros tartalom! Tájékoztatjuk, hogy a showműsor minősítése „tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott”, ezért a 12 év alatti gyermekek nem léphetnek be a stúdióba, nem vehetnek részt a showműsor felvételén.

COVID-19 tudnivalók: A TV2 területére történő belépést követően testhőmérsékletmérést végzünk. Maszk használata és a kezek többszöri fertőtlenítése kötelező! Kérjük, tartsák be a védekezési protokollt, amely kifüggesztve megtalálható a bejáratnál!

Szigorúan tilos minden kamera, magnó vagy más hang- és képrögzítő berendezés behozatala.

Az előadásról kép és hangfelvétel készül, amelyen, mint látogató Ön is feltűnhet, de semmilyen követeléssel nem léphet fel a felvétel készítőivel, vagy annak jogos felhasználóival szemben.

Figyelem! Kollégáink, a késői érkezés, a nem megfelelő ruházat és az esetleges betegséggel járó tünetek észlelése esetén megtagadhatják a belépést! Megértésüket köszönjük!Általános Szerződési Feltételeink ITT olvashatók>>