dés_lászló - Jegyek

DÉS LÁSZLÓ - DUETT KONCERT

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Kedves közönség – igazán nagyon kedves Dés zenekedvelők!

Szomorúan és mégis bizakodva írom e sorokat Önöknek, akik tudom, már nagyon várták a májusi Aréna koncertet, mert szeretik a zenémet, a dalaimat. Szomorúan, mert elmarad a májusi fellépés, és ez senkinek sem jó hír, de ugyanakkor bizakodva és hittel, hiszen már meg van az új időpont, 2023 szeptember 6-án lesz megtartva a koncert, ugyanazzal a szereplő gárdával, de még nagyobb energiákkal és lelkesedéssel. Nem szeretnék csalódást okozni pont azoknak, akik vették a pénzt és fáradságot, hogy láthassák hallhassák új nagy produkciómat az Arénában. Egy előre nem látható makacs gyulladás támadta meg a torkomat, aminek, mint kiderült, két hónapra van szüksége a gyógyuláshoz. Ugyanolyan türelemre van szükségem, mint Önöknek, nem jó ez a tehetetlen várakozás a gyógyulásra, de túl leszek rajta, és új energiákkal látok neki a zenélésnek, remélem mindenki örömére! Így a befektetésük nem volt hiábavaló, hamarosan találkozunk a nagy koncerten!

Szeretettel és tisztelettel: Dés László

 

A szeptember 6-i koncert a 25. Jubileumi Zsidó Kulturális Fesztivállal együttműködésben valósul meg. A megváltott jegyek érvényesek a szeptember 6-i új időpontra.


Dés László – Duett Koncert


Dés László nem gyakran ad koncertet az Arénában, de amikor mégis, arra érdemes odafigyelni! Minden esetben különleges zenei élménnyel várja a közönséget, mely ezúttal sem lesz másképp. Mint ahogy a koncert címe is jelzi, ezen az estén a duett lesz a főszereplő. Fantasztikus előadók énekelnek egymással és persze időnként a szerzővel, Dés Lászlóval. Básti Juli Nagy Ervinnel, Für Anikó Mácsai Pállal, Tóth Vera Geszti Péterrel. Egy biztos: a közönség színes, változatos, izgalmas és felemelő koncertre számíthat 2023. szeptember 6-án, a Papp László Budapest Sportarénában!További információk