Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Egy este Eckhart Tolle-val Budapesten

Kapunyitás: 18h

Kérjük, korán érkezzenek, mert a környéken korlátozott a parkolási lehetőség!

MEGKÖZELÍTÉS TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL:

Villamossal
Széll Kálmán tér (volt Moszkva tér) / Móricz Zsigmond körtér irányából a 17-es és 61-es villamosok Csörsz utcai megállója

Autóbusszal
A 212-es autóbusz "Csörsz utca” megállója. A 8-as, 40-es, 110-es, 112-es, 908-as, 960-as autóbuszok "BAH csomópont” megállója.

Az Eckhart Tolle esemény angol nyelven zajlik, és  magyar nyelvű felirat lesz látható az előadó mögötti kivetítőn!

 
A spirituális tanár és szerző Eckhart Tolle Németországban született és a londoni és cambridgei egyetemen folytatott tanulmányokat. 29 éves korában egy mély belső átalakulás radikálisan megváltoztatta életét. Az elkövetkező években az átalakulás megértésére, integrálására és elmélyítésére fókuszált, ami egy intenzív, belső út kezdetét jelezte. Később Londonban dolgozott magánszemélyekkel és kis csoportokkal, tanácsadóként és spirituális tanárként. 1995 óta Vancouverben él, Kanadában.

Csatlakozzon Eckhart Tolle-hoz egy egyedülálló este keretein belül, hogy megmutathassa Önnek spirituális öntudatra ébredésének és átalakulásának lehetőségeit. Szívélyességével, kellemes humorával egy békés és nyugodt este várja.

Eckhart mély, mégis egyszerű tanításaival segített szerte a világon, hogyan teremtsünk békét vibráló mindennapjainkban. A New York Times szerint Eckhart Tolle „az Egyesült Államok legnépszerűbb spirituális szerzője", a Watkins Review pedig egyenesen a „világ legspirituálisabb lelki tanítójának" nevezi!
Eckhart Tolle tanításai több millió ember életre vannak hatással, olyan neves követői vannak, mint Oprah, a Dalai Láma és Deepak Chopra.
Szerzője "A Most hatalma" ás "Új Föld" sikerkönyveknek, melyek 8 millió példányban keltek el szerte a világon.


Kim Eng- Tudatos jelenlét mozgáson keresztül

Fontos információ:
kérjük, érkezzen kényelmes ruhában, matracot hozzon magával. Szinkrontolmács fordít az eseményen, ingyenes elérhető lesz ásványvíz.

FONTOS:

Jóga szőnyegek és kellékek
Kérjük, hozza magával jógamatracát és a szükséges kellékeit, mint pl. blokkot, támaszt, takarót, pántot, meditációs párnát stb.
 
Ruházat típusa
Javasoljuk, hogy viseljen laza, kényelmes ruházatot.
 
Érkezés
Kapunyitás 12: 30-kor, a rendezvény 13 órakor kezdődik

Helyszín
MOM Sport
 
Nyilatkozat
Az esemény kezdete előtt minden résztvevőnek alá kell írnia egy lemondó nyilatkozatot. Kérjük, ha ezzel kapcsolatban bármilyen problémája lenne, jelezze felénk. További részletek a helyszínen, ahol kérheti majd a nyilatkozat másolatát.


A mozgásban való tudatos jelenlét program Kim Eng spontán, ösztönös meditáció mozgás gyakorlataiból jött létre. Egy napon úgy döntött, hogy válaszol belső energiájára, amelyet a testében a meditáció alatt felépített. "Én csak elkezdtem mozogni - vagy pontosabban, mozgásban voltam." Továbbra is ezt az intuitív mozgást követte, még a meditációk idején is. Néha a mozgás áramlást jelentett, máskor, kitartott pózt. Idővel Kim megtalálta a módját, hogy fizikai energiát hídként használja a belső elcsendeséd és fizikai énünk összekapcsolására.

Eckhart Tolle tanítványai közül egyre többen fordultak segítségül a programhoz, így fejlesztette ki annak jelenlegi formáját.
" Az emberek egy struktúrát akartak teremteni a mozgás gyakorlatokban, de a program a legmélyebb szintjét tekintve pont nem erről szól. Nem a fizikai létünkről szól, a fizika csak az eszköze a belső nyugalom és a fizikai lényünk összehangolásának. Elvégezhetjük a programot, de ha nem tudunk belső csendet teremteni, akkor csak gyakorlatokat végzünk. A belső csenden keresztül a mozgás ösztönösen fog jönni számunkra, mint egy kibontakozó gyakorlat, melyet mindennap elvégzünk."

Talán a program legfontosabb része, hogy kiegészíti Eckhart Tolle tanításait, melyek az embereket a koncepcionális tudásból a közvetlen megtapasztaláshoz vezeti- Egy olyan tapasztaláshoz, mely különösen azoknak szól, akiknek még nincs közvetlen tapasztalatuk a belső csend kialakításában.

"Közülük sokan megtalálja a belső csendet a program gyakorlatain  keresztül. Akiknek már van tapasztalatuk a belső elcsendesedésben, segíthet mélyebb szintre lépni. Azoknak pedig, akiknek azonos a rezgésük a gyakorlatokkal, a program segít a Szellem és Forrás elérésében, különösen, főként ha a hagyományos, meditációs módszerek eddig nem működtek."- említi Kim Eng.

 

További információk