EVERNESS FESZTIVÁL 2019 - Jegyek / Vásárlás

EVERNESS FESZTIVÁL 2019 - Jegyek everness2019©

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Everness Fesztivál 2019

A napijegy 06.19-24. között egy választott napon használható fel.

Idén hetedik alkalommal rendezik meg Európa legnagyobb önismereti és életmódfesztiválját, az Everness Fesztivált.
A szervezők fontosnak tartják, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő önismereti utat, ennek érdekében ezúttal egy erősebb nyitást terveznek a pszichológia, a tudományok, zenei téren pedig a dzsessz  és a pszichedelikus zenei irányzatok felé. Természetesen a környezettudatosság idén is jellemzi majd a fesztivált, illetve minden eddiginél nagyszabásúbb jógaprogrammal is készülnek.


A 2019-es Everness programstruktúrájában az első napokban a könnyedebb hangvételű előadások, workshopok szerepelnek, majd az idő előrehaladtával mélyülnek a foglalkozások,
és a megközelítés is módosul. A kiemelt önismereti témák a család, a párkapcsolat, az önfejlesztés, a gyógyulás, a siker, a motiváció, az étkezés és a tudomány köré csoportosulnak. Továbbra is mozgás, jóga, tánc és zenei programok, workshopok és előadások során haladhat mindenki a saját útján, önmaga felé. A programpaletta átlátható lesz, a helyszínek mérete pedig közel duplájára nő. A pénteki jóga világnap alkalmából számtalan jógaprogram szerepel a kínálatban, a szombati zárónapon pedig közös világbéke-meditációval köszön el egymástól a fesztiválközönség.


Fellép Mérő László matematikus, Dr. Hevesi Krisztina egészségfejlesztő szakpszichológus, egyetemi oktató, Dr. Buda László orvos, pszichiáter és pszichoterapeuta, Grandpierre Attila fizikus, csillagász, egyetemi doktor, Gánti Bence, az Integrál Akadémia alapítója, Sőtér Saci NIA-oktató, családállító, Kiss Balázs Kunó író, Cser Zoltán buddhista teológus.


Jógaórákat tart többek között Nina Adams argentin jógaoktató, és Spanyolországból Pablo GasconDiószegi Ádám modern jógi, Dudás Kata kundalini jógaoktató, Vári Balázs life coach, Szentgyörgyi Hannagyermekjóga oktató, valamint talákozhatsz Grecsó Zoltán kontakt improvizáció óráival is.  


A zenei színpadon többek között fellép majd a Dresch Quartet, a ColorStar, az ÓperentziaBarabás Lőrinc, az Earth Sounds & Blue Planet Retreat és a Ganges Ragas is. Idén sem marad el a Balaton-parti dzsemmelés, ezért a szervezők azt ajánlják, aki kedvet érez, mindenképpen hozza magával hangszerét is.


Az Everness kifejezetten család- gyermek- és kutyabarát, a belépés 14 éves kor alatt ingyenes.

További információk