Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Exkluzív lepárló- és pincetúra Zwack Sándorral és vendégeivel

Az Unicum idén is egy különleges élménnyel készül a karácsonyi időszakra: példaképek és szeretteik mesélnek a Zwack család által is fontosnak tartott családi értékekről, összetartásról és szeretetről – mindezt egy exkluzív lepárló- és pincetúra keretein belül.

A karácsonyi időszakban az Unicum különleges hangsúlyt fektet a családi kapcsolatokra: az idei, immáron hagyománynak számító karácsonyi lepárló- és pincetúra fő témája ezért az összetartozás és a generációk közti kötelék lesz majd: Hogyan inspirálja a szülő-gyerek kapcsolatot az egymás iránt érzett tisztelet és szeretet? Miként lehet méltó módon meghálálni mindazt, amit hozzátartozóinktól kapunk az évek során? Hogyan lehet megőrizni a közös emlékeket? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresik majd a választ a pincetúrán.

A tárlatvezetők között egyik nap Wossala Rozina műsorvezetőt és édesanyját, Kánya Katát, míg másnap Marsalkó Dávidot, a Halott Pénz zenekar frontemberét és fotóművész édesapját, Marsalkó Pétert, köszönthetjük. Velük együtt  természetesen a család hatodik generációját képviselő Zwack Sándor is mesél majd: a múltról és a jelenről – mind az Unicum mind pedig a Zwack család vonatkozásában.

Az esemény részletei:

Az eseményen Zwack Sándor és az ismert túravezetők vezetik körbe a vendégeket az Unicum Szívének nevezett lepárlóban, a több, mint 500 tölgyfahordót rejtő Unicum pincében – ahol egyenesen a hordóból csapolt Unicumot és Unicum Szilvát lehet majd kóstolni* – és a Zwack Múzeumban a családi relikviák között. A túra a különleges hangulatú Füves Bárban közös forraltborozással és kötetlen beszélgetéssel zárul majd.

Egyedi Unicum díszdoboz vásárlási lehetőséggel

Az esemény különlegessége, hogy csak ezeken a napokon a résztvevőknek lehetősége lesz megvásárolni egyedi, személyre szabott Unicum vagy Unicum Szilva díszdobozukat is. Ehhez arra kérjük vendégeinket, hogy legkésőbb a túra kezdete előtt 30 perccel adják le fotójukat egy névvel ellátott pendrive-on .jpg formátumban (minimum 1 MB-os méretben), hogy a túra végén átvehessék elkészült egyedi díszdobozaikat.**

További információ: karacsony.unicum.hu

Helyszín:

Zwack Múzeum és Látogatóközpont, 1095 Budapest, Dandár u. 1.

A jegy ára tartalmazza:

-          2 db kóstoló az Unicum pincében (4 cl Unicum és Unicum Szilva)*

-          1 db bádogbögre

-          3 dl forraltbor kóstoló*

A jegyek korlátozott számban elérhetők.

 

További időpontok:

2018. december 14., péntek 16:00 – Wossala Rozina & Kánya Kata

2018. december 14., péntek 19:00 - Wossala Rozina & Kánya Kata

2018. december 15., péntek 16:00 – Marsalkó Dávid & Marsalkó Péter

2018. december 15., péntek 19:00 - Marsalkó Dávid & Marsalkó Péter

 

* Kóstolót 18 év alatti látogatóinknak nem biztosítunk.

** Az ajánlat csak december 14 és 15-re szól, az egyedi díszdobozok korlátozott számban elérhetők.

 

 

 

 

 

További információk