Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Szeretettel hívunk mindenkit a karácsonyi ünnepi hálaadó alkalmunkra, mely december 16-án 18 órától kerül megrendezésre a budapesti Akvárium Klubban.

Hangolódjunk rá a karácsony igazi üzenetére, az Úr Jézus megszületésére, aki emberré lett értünk, valamint szeretnénk közösen visszatekinteni és hálát adni az idei Ez az a nap! rendezvényekért.

A dicsőítésben  Abbe Lewis, Oláh Gergő és Pintér Béla vezetnek bennünket dalaikkal. A karácsony üzenetét László Viktortól hallhatjuk majd.

A rendezvényen  CD, könyv, ajándék és naptárvásárt is tartunk, ahol igés és bátorító üzenetű ajándéktárgyak vásárolhatók. Kapható lesz díszcsomagolásban a 2019-es Ez az a nap! belépőjegye, mely remek karácsonyi ajándékötlet lehet.

Az este folyamán gyűjtést rendezünk az Ez az a nap! rendezvénysorozat támogatására. Hálásan fogadjuk adományaitokat, mellyel az Ez az a nap! jövő évi programjainak megvalósulásához járultok hozzá.

A rendezvényre helyre szóló ülőjegyek kaphatók. Bízunk benne, hogy Veled is találkozunk és együtt ünnepelhetünk december 16-án Budapesten!

 

További információk