Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Rivers & Robots először Budapesten

 

Egyenesen Manchesterből, Nagy-Britanniából érkeznek hozzánk - a Rivers & Robots egy egyedi zenei stílust alakított ki az indie, folk, rock és elektronikus zene kombinációja által.

 

A Rivers & Robots a spontaneitást és a kreativitást képviselik, ehhez kétség sem fér.

 

Az "The Eternal Son"- dicsőítő album, amely melodikus gitárszólókat és elektronikus zene keveréket tár elénk amely Martin Smith stúdiójában lett felvéve. Az album nagy népszerűségre tett szert, elérte az #1 helyet az iTunes Christian & Gospel kategóriában.

 

A Rivers & Robots folyamatosan megújuló zenéjének legújabb büszkesége egy instrumentális album, amelyet 2017-ben adott ki az Integrity Music együttműködésével.

 

HELÉNA

 

Az öt tagú budapesti zenekar jazz, soul, r&b, és pop műfajokban mozog, eredeti dalokat ír és emellett feldolgozásokon keresztül is inspirálódik. 2016-ban jelent meg első nagylemezük ‘Láthatatlan’ címmel. Ami a szívükön, az a dalaikban.

 

James Spaite

 

James Spaite egy San Diego-i fiatal tap-gitáros és alternatív akusztikus énekes és dalszerző. Az Európában, Dél-Amerikában és az Egyesült Államokban elindult sikeres debütáló albuma után James jelenleg a "RIVERSIDE" címet viselő második albumát turnézza. Felejthetetlen dallamokkal és tengeren túli dalokkal érkezik hozzánk. Zenei karrierjéhez köthető, hogy a Tempings, Switchfoot és Adam Levine producereinek stúdiójában dolgozott.

 

James Spaite dalaiban mély kérdéseket vet fel saját kétségeiről, a szerelemről, a halálról, és arról hogy mit jelent a boldogság és boldogulás keresése. A zenész és dalszerző érett mélysége mellett gazdag, bonyolult tap-gitár dallamokat tár elénk.