Faithless koncert - The Dance Never Ends  - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Faithless koncert - The Dance Never Ends


A Faithless utoljára Magyarországon!

A magyarországi rajongók hétfőn, március 21-én láthatják utoljára a Faithlesst a
Papp László Budapest Sportarénában!

A formáció tagjai hivatalosan is bejelentették, a mostani, európai turnéjuk után búcsút mondanak egymásnak és befejezik tizenöt éve töretlen sikerű pályafutásukat. A Faithless így még a szokásosnál is fergetegesebb koncertre készül hétfőn, március 21-én Hétfő este 8 kor a Papp László Budapest Sportarénában, amely egyben a formáció utolsó hazai fellépése is lesz.

A bejelentést a Faithless frontembere, Maxi Jazz tette a csapat hivatalos honlapján, amelynek értelmében az utolsó koncertjük április 8-án lesz Londonban. A hazai rajongók így különösen szerencsések, hiszen így még utoljára megnézhetik kedvencüket!

- Tizenöt év közös alkotómunka és hat album után úgy gondolom, hogy elértük azt a pontot, amikor ideje becsukni és visszavinni a könytárba a Faithless könyvét – írta Maxi Jazz. - Rajongóinkkal a leghihetetlenebb, a legmegindítóbb élményben volt részünk hosszú éveken keresztül, sokezer mérföldet megtéve. Örömteli, testet-lelket üdítő, erőt adó volt ez számunkra, soha nem gondoltuk volna, hogy ez ilyen sokáig is eltart majd.

A Faithless legnagyobb slágerei a Salva Mea, az Insomnia, a Gos Is a DJ és a We Came 1 voltak. 1995-ben alakultak Londonban, a csapat tagjai Maxi Jazz, Sister Bliss és Rollo voltak. Az utolsó albumuk The Dance Never Ends címmel jelent meg amely a koncert turné címadója is egyben.