Freakency - Németh Gábor bűvészműsora

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

A rendezvény elhalasztásra kerül, várhatóan új időpontban lesz megtartva. A jegyek az új időpontra érvényesek lesznek vagy visszaválthatóak a vásárlás helyén, a rendezvény dátumától számított 30 napon belül.
Freakency


A veszélyt, a kihívásokat és az extremitást ötvöző, látványos produkció, melynek központjában önmagunk ismerete, saját határaink átlépése áll. Egy műsor, ahol főszerephez jut az érzékszervek finomítása, összehangolása, felerősítése, illetve kizárása. A váratlan és meglepő fordulatoknak köszönhetően az izgalom és az ámulat garantált!A Freakency egy modern, újgenerációs bűvészműsor, mely interaktivitása és egyedi látványvilága révén felejthetetlen élményt nyújt. Formabontása miatt rácáfol a bűvész sztereotípiákra, ezáltal új szintre emeli a szórakoztatás élményét. Interaktív, dinamikus, fiatalos és látványos.


 A műsorban bemutatja Gábor felkészülési folyamatát az egyre nehezedő feladatok során a végső próbatételig. Közvetlensége révén sokkal intimebb kapcsolatot alakít ki a nézőkkel, így ők is teljesen magukénak érezhetik a produkciót, hiszen aktív részesei lesznek a varázslatnak.


 


Szereposztás:


Bűvész: NÉMETH Gábor


Bűvész segéd: NAGY (nox) Tamás


 


Stábtagok:


Fénytechnika: HAMZA Attila
Hangtechnika: KISS - VÁMOSI Brigitta
Tanoncok: PÁLMAI Levente, ERDÉSZ Márk, KOCSIS Albert


 


A műsor 16 éven aluliak számára nem ajánlott.


 


 

Esemény galéria