Gregorian: Holy Chants Tour 2018 - Jegyek / Vásárlás

Gregorian: Holy Chants Tour 2018 - Jegyek gregorian1©

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

GREGORIAN

Holy Chants Tour 2018

2018. december 13, Csütörtök Este 8 óra

Budapest, MoM Sport

 

Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a KARÁCSONYRA!

 

Decemberben ismét visszatér a Gregorian Budapestre a középkor & hagyományos & modern dalok fúziójával!

 

A „Szent Dalok” (Holy Chants) című karácsonyi koncert sorozat már novemberben elkezdődik, és december 13.-án a MoM Sportban kerül bemutatásra a magyar közönség számára. A koncerten felcsendülnek a legmeghittebb karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban, melyek békességgel, elmélkedéssel, szeretettel töltik meg szívünket.

 

A koncert estéjét meglepetések és a Karácsony Szelleme járja át a legnemesebb értelemben.

 

A szerzetes ruhába öltözött, klasszikus zenei képzettségű énekeseket egy rockegyüttes kíséri. A zenét kitűnő, egyedülálló izgalmas látványvilág egészíti ki, füst, tűz, egyéb pirotechnikai effektek, tükrök, speciális világítás….

 

Az Angol előadók 1999 óta folyamatosan gyarapítják rajongótáborukat szerte a világon, a legnépszerűbb zenéket dolgozzák fel és elkápráztató GREGORIAN kórushangzással elegyítik.

 

A GREGORIAN társulat 10 millió eladott lemezzel, számtalan arany és platina díjjal, teltházas turnékkal és kb. 2 millió lelkes nézőközönséggel évek óta a legsikeresebbek közé tartozik. 

 

 

Tökéletes karácsonyi hangulat várható, a GREGORIAN jelenség létezik!

 

További információk