Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Utalvány részletei

Az 1 órás és 30 perces / 2 órás program egy olyan esemény, amelyet nem szabad kihagyni. Sok a látnivaló, de ez a folyami hajókázás, ahol felfedezheti a Duna-panorámáját, segít egy lista készítésében a megtekinteni kívánt nevezetességekről. Töltsön el egy kis időt a Dunán, amely 7 európai országot köt össze és az UNESCO Világörökség részét képező folyó kivételes lehetőséget nyújt fotók készítésére, ezért ne felejtse el a fényképezőgépét vagy a mobiltelefonját magával hozni!


Kérjük a felhasználás előtt minimum 2 nappal az alábbi elérhetőségek valamelyikén egyeztessen időpontot illetve jelezze részvételi számdékát
hunkonc@ticket.info.hu
+3613171377(minden nap:08-20)

Karácsonyi Dinner & Cruise élőzenével szenteste: Legyen különleges a Szenteste! December 24-én igazi karácsonyi hangulatú hajókázással várjuk 2 időpontban 18:00 és 21:00 órától!

Szenteste a legtöbb ember otthon a családdal ünnepel, az üzletek és éttermek zárva tartanak délután. Ezt különleges karácsonyi hajós programot azon vendégeknek hoztuk létre, akik szeretnék egy multikulturális, de meghitt karácsonyi hangulatban ünnepelni december 24-én este a Dunán a feldíszített Európa hajón.

A hajón a zenét a Kodály Zoltán díjas Hungária zenekarból 3 zenész szolgáltatja, köztük a világhírű, Magyar Köztársasági Bronz Érdemkereszttel kitüntettet Vidák Zsigmond hegedűművész.

Coffé & Cruise a Dunán: A körutazás kávét, teát vagy egy pohár gyümölcslevet tartalmaz, további italfogyasztás és harapnivalók vásárlására a fedélzeten van lehetőség.

Lunch & Cruise a Dunán: svédasztalos ebédet és két italt tartalmaz. Csónakaink ételeit Molnárka Péter szakács készítette el, beleértve a különböző magyar ételeket, hideg ételeit, nemzetközi kedvenceket, vegetáriánus ételeket, desszerteket és még sok mást.

Craft Beer Cruise: A kóstolásra kínált különböző sörfajták között helyi péksütemények állnak rendelkezésére, hogy kiemelje a fontos ízeket. Az öt magyar sörkülönlegesség közül mindegyikből 150 ml-t kóstolhat meg, gondosan válogatva a könnyű lágertől az erős, sötét porterig, hogy megteremtse a lehető legjobb kóstoló élményt.

Az utolsó pohár sör választható minden vendég számára. Válasszon az erős "flamand porter" -ből, ha a lehető legerősebben szereted a sört, vagy kiválaszthatja a könnyebb, édes-savanyú "fekete ribizli sört" a frissítő gyümölcsös élményért!

A kóstolás után kiválaszthat egy mintát a söreinkből, hogy ingyen kapjon egy teljes pintát!

Vidd magaddal a sört az emeletre, a hajó szabadtéri felső fedélzetére, és élvezd az utat a lehető legszebb módon!

Cocktail & Cruise: Lazítson egy pihentető délutánon vagy estén vitorlázás közben, kortyolgassa a sörét, vagy koktélokkal indítsa el az estét, ha ahhoz van kedve. Az ár két koktélt tartalmaz!

Wine & Cruise: Az utazás során 7 különböző híres magyar bort kóstolhat meg hazai pincészetek kínálatából, mely tartalmazza a híres tokaji borokat is.

Dinner & Cruise with Live Music: vendégeink számára svédasztalos vacsorát a hagyományos magyar konyha remekeivel kínáljuk. A hajóink ételeit Molnárka Péter szakács készítette, köztük különféle magyar ételeket, hidegtálakat, nemzetközi kedvenceket, vegetáriánus ételeket, desszerteket és még sok mást. Ezen felül üdvözlőital és még két italt a hajózás közben kerül szervírozásra.

Miközben fogyasztja a vacsorát, a Rajkó Népi Együttes élő művészeit hallgathatja. Az előadás része a leghíresebb magyar hangszer is, a "cimbalom". A rendezvény ideje alatt a vendégek lehetőséget kapnak arra, hogy kedvenc dalukat a művészek eljátsszák. Ha nem éhes, jöjjön és csatlakozzon hozzánk a Drink & Cruise with Live Music programunkra, amely két italt tartalmaz. A város panorámája a hajók nyílt felső fedélzetéről látható a legjobban!

Party & Cruise : Fedezd fel a budapesti éjszakai élet legújabb színfoltját, indítsd az estét egy party hajóval! Iszogass velünk a hajó bárjában, hallgass zenét, és táncolj ha kedved tartja, miközben a Dunáról gyönyörködhetsz a kivilágított város fényeiben. Garantált ráhangolódás az éjszakára! A jegyár egy üdvözlő italt (korsó sör vagy üdítő) foglal magában

Club Cruise (Kocsmatúra + Party sétahajózás): Fedezd fel a legendás Romkocsmákat, nézd meg egy pompás csónakból a lenyűgöző kilátást, és táncoljon a legjobb zenékre Budapest egyik legnagyobb klubjában. Találkozó pont: Ankert bar (Paulay Ede utca 33). Tartalmaz: Rövidital/shot két bárban, 1 óra 30 perces party hajókázás a Dunán, belépőjegyek