Hans_Zimmer - Jegyek

Hans Zimmer Live, Europe Tour 2022

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

A hatályban lévő, aktuális járványügyi rendelet értelmében, a rendezvény védettségi igazolvány nélkül is látogatható.


Sajtóközlemény

Hans Zimmer Live

Európai turné 2022

A járvány kezdete óta ez az első nagyszabású európai arénaturné, amelyen Hans Zimmer, 130 fős csapattal lép színpadra. Tekintettel a pandémiás helyzetre, Európa szerte az országok különböző szabályozásai miatt a februárra, illetve a március elejére tervezett Hans Zimmer Live koncertek időpontjai, 2022 áprilisára módosulnak.

Budapesten március a 3-ra meghirdetett koncert, április 11-én kerül bemutatásra, és minden országban (beleértve Magyarországot is) minden jegy érvényes marad az új időpontokra.


Tisztelettel kérjük és javasoljuk minden kedves rajongónak, aki részt vesz a Hans Zimmer Live koncerten, hogy érkezés előtt mindenképpen tájékozódjon, hogy biztonságosan követni tudja az adott városra/országra vonatkozó protokollokat, amit megtehet a hanszimmerlive.com oldalon és az Eventim oldalon.

"Az RCI Globalnál és a Semmel Concertsnél teljes mértékben tudatában vagyunk annak, hogy a közelgő Hans Zimmer Live - European Tour 2022 logisztikai kihívás, amellyel nagyon tudatosan kívánunk szembenézni. Tisztelettel kérjük mindenki megértését, mivel a jelenlegi körülmények az új tervezett turné dátumokon belül változásokat eredményeznek. Terveink szerint a turnét minden tervezett országban és városban megvalósítjuk - esetleg korlátozásokkal. Minden kedves érdeklődőt, rajongónkat lépésről lépésre tájékoztatjuk a www.hanszimmerlive.com weboldalon.” nyilatkozta: Dieter Semmelmann, a Semmel Concerts Entertainment GmbH vezérigazgatója.


Hans Zimmerről:

HANS ZIMMER mögött, több mint 200 zenei projekt van, amelyek összesen több mint 28 milliárd dollár bevételt hoztak a világ jegypénztáraiból. Elismerésekben és díjakban is roppant gazdag: Oscar-díj®,három Golden Globe®, három Grammy-díj®, American Music Award és egy Tony®-díj tulajdonosa. Zimmer munkássága rendkívül kiemelkedő. Az elmúlt években többek között a WIDOWS, amelyet Steve McQueen rendezővel készített, miután korábban együtt dolgoztak a kritikusok által elismert 12 YEARS A SLAVE című filmen; BLADE RUNNER 2049, amelyet Benjamin Wallfischal szerzett, és Grammy-, BAFTA- és Critics' Choice-jelölést kapott a Best Score-ért; és Christopher Nolan DUNKIRK című filmje, amellyel Oscar-, Grammy-, Golden Globe-, BAFTA- és Critics' Choice Award-díjra jelölték. Zimmer lenyügőző szerzeményei közé tartozik a GLADIATOR, a THE THIN RED LINE, AS GOOD AS IT GETS, RAIN MAN, THE DARK KNIGHT trilógia, INCEPTION, THELMA AND LOUISE, BLACK HAWK DOWN és a THE LAST SAMURRAI filmek zenéi. 2021-es filmjei között szerepelt a James Bond-film, a NO TIME TO DIE és Denis Villeneuve DÜNE című filmje, amelyek közül az utóbbi számos elismerést kapott, többek között megkapta a harmadik Golden Globe-díját, Grammy-díját és Critics Choice Award jelölést, valamint számos elismerést világszerte, Mind a DUNE, mind az NTTD felkerültek a BAFTA hosszú listájára. Hans életre szóló álma volt a Dune zenéjének megkomponálása. Amikor eljött az ideje, hogy ezt az álmát valóra váltsa, hónapokat töltött új hangzások megalkotásával, új hangok meghatározásával, létrehozásával és keresésével, picit mindig tolva a saját határait. A főleg női hangokra épülő mesteri partitúra lélekfelemelő és teljesen magával ragadó. A filmzenén kívül szeptember 3.-tól három különálló album is megjelent a Dune-ból: The Dune Sketchbook (zene a filmzenéből), Dune (eredeti filmzene) és The Art and Soul of Dune. Közelgő megjelenései közé tartozik a nagyon várt TOP GUN: MAVERICK. Zimmer HANS ZIMMER LIVE koncertjének nagy sikerű turnéállomásai folytatódik 2022-ben, egy új európai turné során.

A Semmel Concerts-ről

A Semmel Concerts Entertainment GmbH Európa egyik vezető rendezvényszervezője, 2018-ban és 2019-ben a POLLSTAR rangsorban a 4. helyet szerezte meg a "Top 100 Worldwide Promoters" kategóriában. A cég a CTS Eventim AG-vel való együttműködésének 2000-es kezdete óta Európa legnagyobb jegyszolgáltatójával együtt vezető hazai és nemzetközi pozíciót töltött be az élő szórakoztató műsorok területén. A Semmel Concerts kb. 150 embert foglalkoztat Németország 8 különböző városában. A Semmel Concertsnek érdekeltségei vannak a Promoters Group Münchenben, Bécsben és Bergenzben a Show Factory Entertainment GmbH-ban és, valamint az Arena Berlin Betriebs GmbH-ban. A Semmel Concerts Premium Entertainment divízió mellett az SC Exhibitions és a Semmel Concerts Corporate Events egészíti ki a vállalati struktúrát. A cég ügyvezető partnere Dieter Semmelmann. A hazai és nemzetközi témakörök, valamint a különféle házon belüli produkciók révén évente több mint 1500 eseményt és több mint 5 millió látogatót tudnak magukénak. A Semmel Concerts GmbH már számos Live Entertainment Díjat (LEA) kapott, köztük az „Év szervezője” díjat.


Az RCI-ről

A Steven Kofsky és Hans Zimmer által alapított Santa Monica-i RCI Global az élő szórakoztatásra és a különleges projektekre összpontosít. Az RCI Global közreműködött az előző Hans Zimmer Live műsorokban.


Facebook esemény>>


Általános Szerződési Feltételeink ITT olvashatók>>