Hans Zimmer - Jegyek

Hans Zimmer Live, Europe Tour 2023

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

A Semmel Concerts, az RCI Global a

Green Stage Production

bemutatja

Hans Zimmer Live- Európai turné 2023

A szenzációs koncert visszatér Budapestre2023. június 05. este 8 óra

Papp László Budapest Sportaréna

2023 nyár elején a kétszeres Oscar®-díjas Hans Zimmer nagysikerű turnéjával visszatér Európába.

Örömmel értesítjük Önöket, hogy Hans Zimmer Live nagysikerű turnéjának folytatását jelenthetjük be.2022-ben Európa legnagyobb koncertarénáiban estéről estére teltházak előtt lépett fel Hans Zimmer és csapata, ahol felejthetetlen és elsöprő sikereket aratott. A filmzeneszerzők rocksztárja 2023 június 5-én visszatér Budapestre a„Hans Zimmer Live – Europe Tour 2023” keretén belül. A 15 országban 32 koncertet bemutató arénaturné többek között Portugáliában, Spanyolországban, Svájcban, és Németországban is állomásozik.

A többszörös Oscar®-, Golden Globe- és Grammy-díjas Hans Zimmer és zenésztársai: az Odessa Opera Orchestra & Friends újszerű audio- és vizuális produkcióban adják elő a zeneszerző világsikereit, teljesen egyedi élményt biztosítva a rajongóknak.. A dalok közül kiemelkedő szerepet kap a GLADIATOR, a KARIB SZIGET KALÓZAI, a BATMAN, az INTERSTALLAR, az OROSZLÁNKIRÁLY és a DÜNE, melyért idén márciusban Hans Zimmer amszterdami turnéja során megkapta a második Oscart.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhetek a színpadra egy újabb európai turnéra, és izgatott vagyok, hogy megoszthatom ezt a fenomenális show-t, amelyre a zenekar és én készülünk. Hálás vagyok, hogy játszhatom a zenénket, amely oly sok embert összehoz egy igazán felejthetetlen élményben.” – mondta Zimmer.


Hans Zimmer

Több mint 500 zenei projektet valósított meg, amelyek együttesen több mint 28 milliárd dollár bevételt hoztak a világ jegypénztáraiból. Zimmert két Oscar-díjjal, három Golden Globe-al, négy Grammy-díjjal, egy American Music Award-dal és egy Tony®-díjjal tüntették ki. Munkái közül kiemelkedik a Dűne, Nincs idő meghalni, Gladiátor, The Thin Red Line, A Good As It Gets, Esőember, A sötét lovag trilógia, Inception, Thelma és Louise, Az utolsó szamuráj, 12 év rabszolgaság, Blade Runner 2049 (társszerepben Benjamin Wallfisch) és a Dunkirk, valamint a legújabb filmzenék, köztük a Wonder Woman 1984 és A SpongeBob Movie: Spongya on the Run. Legutóbb Zimmer elnyerte az Oscar®-díjat a Dune filmhez írt legjobb zenei teljesítményéért. 2019-ben Zimmer megszerezte az Oroszlánkirály élőszereplős remake-jét, amiért Grammy®-jelölést kapott a legjobb filmzene a Visual Media kategóriában.

A maestro nagy sikerű „Hans Zimmer Live” turnéállomásokon lépett fel szerte a világon, és legutóbb 2022 áprilisában fejezte be európai turnéjának első szakaszát.

Semmel Concerts

A Semmel Concerts Entertainment GmbH Európa egyik vezető rendezvényszervezője, és régóta a POLLSTAR 10 legjobb promóterének egyike világszerte. Az Eventim Live hálózatot Európa legnagyobb jegyértékesítő szolgáltatójával, a CTS Eventim AG-val közösen működtetve a Semmel országos és nemzetközi vezetővé nőtte ki magát az élő szórakoztatás terén. A Semmel Concerts mintegy 150 embert foglalkoztat Németország nyolc különböző városában. Semmel-nek érdekeltségei vannak még a Promoters Group Münchenben, a Show Factory Entertainment GmbH-ban Bécsben és Bregenzben, valamint az Arena Berlin Betriebs GmbH-ban. Az SC Exhibitions és a Semmel Concerts vállalati rendezvények a Semmel Concerts Premium Entertainment divíziója mellett teszik teljessé a társaságot. A céget Dieter Semmelmann vezeti. A hazai és nemzetközi témaválasztékkal és sokféle házon belüli produkcióval a Semmel évente több mint 1500 rendezvényt szervez több mint 5 millió látogatóval. A Semmel Concerts GmbH már számos Live Entertainment Awardot (LEA) kapott, köztük az év szervezője díjat.

RCI

A Steven Kofsky és Hans Zimmer által alapított Santa Monica-i RCI Global az élő szórakoztatásra és a különleges projektekre összpontosít. Az RCI Global közreműködött a korábbi Hans Zimmer Live show-műsorokban is.

A koncert szervezője a Green Stage Production iroda, melynek mottója: "A Földünk védelme, és ezért tudatos célunk, minden általunk megrendezésre kerülő koncert, előadás megvalósításához szükséges energiafelhasználások adataiból kiszámíthassuk az adott események Ökológiai lábnyomát, ezen számítások eredményeként pedig annyi fát ültessünk hazánkban, amely ezt a keletkezett öko lábnyomot ellensúlyozni képes"..


VIP jegy tartalma:

A VIP Golden Circle jegy tartalma:

- különleges VIP belépés

- a legjobb helyek a koncerten (első 10 sor a színpad előtt)

- Programfüzet

- VIP bérlet

- Nyakba akasztó

- Pamut táska


A VIP Silver Circle jegy tartalma:

- különleges VIP belépés

- az egyik legjobb hely a koncerten

- Programfüzet

- VIP bérlet

- Nyakba akasztó

- Pamut táska