Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

A Sydney Opera House-ban bemutatott nagysikerű koncert Budapesten

A Budapest Kongresszusi Központban április 7-én, szombaton 14:00 és 19:30 órai kezdettel kerül műsorra a HAVASI Pure Piano koncert, amely telt ház előtt, elsöprő sikerrel debütált a világhírű Sydney-i Operaház nagytermében.

 

Csak a zongora

A Pure Piano koncerteken a zeneszerző azt mutatja be, hogy egyetlen művész és egyetlen zongora a 21. században is elegendő ahhoz, hogy napjaink közönségét mélyen meglepje, lenyűgözze és szórakoztassa.

 

Lebilincselő koncertélmény

A zeneszerző-zongoraművész a zenei tételek előtt beavatja a közönséget a művek keletkezésének hátterébe és a hozzájuk kapcsolódó történetekbe. Így igazán bensőséges hangulatot teremt, amelyet a műsorhoz külön létrehozott digitális fény- és látványvilág tesz teljessé.

A koncerteken maga a hangszer is kuriózum lesz: Havasi Balázs a személyesen részére gyártott Bösendorfer Imperialon játszik. A zeneszerető közönség megcsodálhatja azt az egyedülálló hangzást és atmoszférát, amivel ez a különleges hangversenyzongora megtölti a termet.

 

Családbarát délutáni előadás

Ezúttal is megrendezésre kerül a családok körében közkedvelt délutáni előadás, amelyre a 18 éven aluliak 50% kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet.

Aki a kedvenc helyéről szeretné megtekinteni a HAVASI Pure Piano – Csak a zongora koncertet, annak a hatalmas érdeklődés miatt érdemes időben lefoglalnia a jegyét.

További információk