HAVASI Symphonic Aréna Show 2015  - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

A HAVASI Symphonic 2015 meglepetése: Adiemus – Sir Karl Jenkins vezényletével.

A II. Erzsébet brit királynő születésnapja alkalmából idén lovaggá ütött Sir Karl Jenkins, a világ egyik legnépszerűbb és legtöbbet játszott zeneszerzője Havasi Balázs meghívására Budapestre érkezik 2015. december 5-én.

Sir Karl Jenkins – akinek az albumai több mint 2 millió példányban keltek el, ismertebb dallamait pedig számtalan előadó dolgozta fel Enyától egészen Eminemig – lenyűgöző és páratlan élménnyel készül megajándékozni a magyar közönséget.

A világszerte ikonikussá vált Adiemus sorozatának nyitó tételét mutatja be élőben, közel 150 művész közreműködésével december 5-én a Budapest Sportaréna színpadán. A monumentális produkcióhoz Román Sándor, az Experidance Production alapítója különleges koreográfiát készít.

Sir Karl Jenkins műfajokon átívelő mágikus zenéje egy képzeletbeli, e világon túli univerzumba varázsolja majd el a felnőtteket és a délutáni előadásra érkező gyerekeket.

A HAVASI Symphonic látványvilága a korábbi években is szinte magába szippantotta a közönségét, de idén minden eddiginél több kreatív és művészeti szakember működik majd közre, hogy a közönségnek életre szóló élményben lehessen része a koncert napján.

Kedvezmény:

- 50% kedvezmény 18 éves korig

(Az 50%-os családi jeggyel érkező14 éven felüli nézők kötelesek arcképes igazolványt felmutatni a bejáratnál.)


A HAVASI Symphonic az elmúlt három évben összesen 7 alkalommal töltötte meg a Budapest Sportarénát. A 2014-es show 46 000 látogatót vonzott egyetlen hétvége alatt, és ezzel a 2. helyre került a legnagyobb nemzetközi produkciókat rangsoroló Billboard jegyeladási listáján.

Magyarország legnépszerűbb koncert show-ja természetesen idén is nagy meglepetésekkel szolgál majd, de azok sem fognak csalódni, akik a mára emblematikussá vált zenei tételeket szeretnék újra átélni.