HAVASI Symphonic Aréna Show 2016  - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

A zongoraművész-zeneszerző nevével fémjelzett HAVASI Symphonic az elmúlt években összesen 9 alkalommal töltötte meg a Budapest Sportarénát, több mint 100 000 néző volt kíváncsi a modern klasszikus zeneszerző koncertjeire. A produkció tavaly hatalmas sikerrel debütált New York-ban, a Carnegie Hall nagyszínpadán. Magyarország legnépszerűbb koncert show-ja természetesen idén is nagy meglepetésekkel szolgál majd, de azok sem fognak csalódni, akik a mára emblematikussá vált zenei tételeket szeretnék újra átélni.


Közreműködnek az ExperiDance Produkció Táncművészei és az ExperiDance Táncakadémia növendékei Román Sándor koreográfiájával.


Sztárvendég: Leona Lewis


Az angol énekesnő a HAVASI Symphonic Aréna Show sztárvendégeként érkezik Budapestre, és mindhárom előadáson fellép majd. Leona Lewis Magyarországon először adja majd elő a legnagyobb slágereit élőben, a magyar szimfonikus produkció művészeivel különleges együttműködésben. A brit pop- és R&B énekesnő és dalszerző az angol X Factor győzteseként tett szert világhírnévre, amelyet követően Simon Cowel lemezkiadó cége kötött vele lemezszerződést. Debütáló albuma világrekordot állított be: több mint ötvenezren vásárolták meg fél óra leforgása alatt. A budapesti koncerten is elhangzó Bleeding Love című dallal az angol közönség után az egész világot meghódította. A tízszeres platina album az amerikai Billboard Top 200 album toplista első helyére került, 20 év óta Leona Lewis lett az első brit énekesnő, aki ilyen hatalmas sikert aratott a tengerentúlon is. Amerikán kívül további 30 országban vezette az album toplistát: Új Zéland, Franciaország, Ausztrália, Németország mellett Magyarországon is.


A Budapest Arénában a Bleeding Love mellett hallható lesz majd a Fire Under My Feet, és az Avatar főcímdala, az I See You is.


Leona Lewis videók:


Bleeding Love: https://youtu.be/7_weSk0BonM
Fire Under My Feet: https://youtu.be/bGCZL801OfQ
I See You (Avatar főcímdal): https://youtu.be/3YDz-ftqr1g


A hihetetlen zenei utazás következő felvonására -50% kedvezménnyel vásárolhatóak meg a jegyek 18 éves korig a délutáni előadásra.


További információ és videók:
http://www.havasi.eu/hu/arena2016