iFaktor - Jegyek

iFaktor Fesztivál

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Érdekelnek a közösségi média szereplői?

Találkozz és bulizz együtt a legnépszerűbb tiktokkerekkel, Insta celebekkel, Youtube és gamer sztárokkal a nyár legnagyobb közösségi média fesztiválján. Hollósi Jázmin, Whisper Ton, Lady Szomjas, Zsozé Atya, Köllő Babett, Trunk Tomi, Miskovits Marci, Valmart Duo, T Dany, Bruno X Spacc, Burai Tamás, Schobert Lara, Makk Adrienn és még sokan mások. Közönségtalálkozó, közös fotók, szülői programok, táncbemutatók. www.ifaktorfesztival.hu


A belépés 6 év alatt díjmentes. A jelen szabályozás szerint a rendezvényen csak védettségi igazolvánnyal rendelkező személy vehet részt. 16 éves kor alatt a rendezvény védettségi igazolvánnyal rendelkező hozzátartozóval látogatható.

Bérlet

Normál bérlet: mindkét napon délelőtti és a délutáni programokra is érvényes

VIP bérlet: mindkét napon délelőtti és a délutáni programokra is érvényes. A VIP bérlettel sorban állás nélkül érkezhetsz a VIP bejáraton, beléphetsz a VIP lounge-ba, ahol korlátlan italfogyasztással várunk, a VIP lounge-ban nyugodt körülmények között találkozhatsz a kiemelt TikTokkerekkel, Youruberekkel, Instasztárokkal, beszélgethetsz velük és akár közös fotókat, videókat is készíthettek. A VIP lounge-ból kényelmesen követheted a színpadi programokat, esti koncerteket. Legyél te is VIP!


Belépőjegyek délelőtt:

Normál: egy személynek akár többszöri belépésére érvényes a jegyen meghatározott időszakban ( délelőtt vagy délután ) 

Kísérőjegy: a 16 év alatti teljesárú jegyet vásárolt egy fő nagykorú kisérőjének egyszeri belépésére jogosít. A kisérőjeggyel a VIP lounge szolgáltatásai nem vehetők igénybe.

VIP: A VIP jeggyel sorban állás nélkül érkezhetsz a VIP bejáraton, beléphetsz a VIP lounge-ba, ahol korlátlan italfogyasztással várunk, a VIP lounge-ban nyugodt körülmények között találkozhatsz a kiemelt TikTokkerekkel, Youruberekkel, Instasztárokkal, beszélgethetsz velük és akár közös fotókat, videókat is készíthettek. A VIP lounge-ból kényelmesen követheted a színpadi programokat, koncerteket. Legyél te is VIP!


Belépőjegyek délután:

Normál: egy személynek akár többszöri belépésére érvényes a jegyen meghatározott időszakban ( délelőtt vagy délután )  A délutáni jegyekkel részt vehetsz az esti koncerteken is!

Kísérőjegy: a 16 év alatti teljesárú jegyet vásárolt egy fő nagykorú kisérőjének egyszeri belépésére jogosít. A kisérőjeggyel a VIP lounge szolgáltatásai nem vehetők igénybe.

VIP: A VIP jeggyel sorban állás nélkül érkezhetsz a VIP bejáraton, beléphetsz a VIP lounge-ba, ahol korlátlan italfogyasztással várunk, a VIP lounge-ban nyugodt körülmények között találkozhatsz a kiemelt TikTokkerekkel, Youruberekkel, Instasztárokkal, beszélgethetsz velük és akár közös fotókat, videókat is készíthettek. A VIP lounge-ból kényelmesen követheted a színpadi programokat, esti koncerteket. Legyél te is VIP!


Általános Szerződési Feltételeink ITT olvashatók>>