Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

2014-ben második alkalommal kerül megrendezésre az Oktoberfest Budapest, még nagyobb és kényelmesebb helyszínen, a Városligeti Műjégpályán!

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy München, Párizs, New York és Sydney után 2014-ben az Oktoberfest második alkalommal kerül megrendezésre Budapesten! Idén még nagyobb és még könnyebben megközelíthető helyszínen, Budapest szívében, a Városligeti Műjégpályán!

Ezúttal 4500m2-es fűtött sörsátorral, Paulaner Oktoberfest München sörsátorral, több színpaddal, hazánk legnagyobb retro együtteseivel, utcabáljával, hangulatidéző sramli zenéivel, óriás kalandparkkal és az Álomautó Múzeum nagyszabású autó show-jával készülünk.

Hazánk kézműves sörfőzdéi és nemzetközi sörmanufaktúrái mellett megtalálható lesz a ‘Budapest Utca’, fővárosunk kedvelt szórakozóhelyeivel, pubjaival, street food éttermeivel. A ’Világkonyhában’ nemzetközi ételek mellett a látogatók megkóstolhatják az egzotikus országok söreit, és sörből készült ételeit is. Továbbá a ’Kultúra Főutcáján’ ismét találkozhatnak hazánk népszerű színházaival, társulataival és kedvükre válogathatnak Budapest legnagyobb söröskorsó börzéjén!

Az Oktoberfest története egészen 1810-ig nyúlik vissza. Mint annyi egyéb esemény, ez is az uralkodó osztályhoz köthető. Az az esemény, amely elindította az ünnepséget, I. Lajos (akkor még trónörökös) és Terézia hercegnő esküvője volt. Az esküvő utáni ünnepségre egész München hivatalos volt, és az ünnepség fénypontjaként egy nagy lóversenyt rendeztek, mert köztudott volt, hogy I. Lajos kedveli a sportokat. Az ünnepség helye a München szélén lévő rét volt, amelyet attól kezdve Terézia-mezőnek neveztek.

Az európai emberek jó részének és minden német lakosnak az Oktoberfest az egyik legnagyobb őszi sörünnep. A több mint 200 éves ünnep összehozza az európai sörkedvelőket, és ezzel létrejön a világ legnagyobb sörfesztiválja!

Akik részt szeretnének venni Európa legnagyobb sörünnepén, azoknak nem kell egészen Münchenig utazniuk, hiszen most Budapesten is átélhetjük a legnagyobb sörfesztivál minden örömét!

Az elővételes jegyhez és bérlethez járó 4 dl-es Oktoberfest korsók már elfogytak, azonban a VIP bérletekhez 1 l-es Oktoberfest korsó jár ajándékba!


Napi Bontás
Programok és aktivitások:

Oktoberfest Budapest Sörsátor:
október 9. CSÜTÖRTÖK :
16.30 : ALPACA BEAT ZENEKAR
18.00 : JAMPI PARTY, STÁRVENDÉG: FENYŐ MIKLÓS
19.00 : KORDA GYÖRGY ÉS BALÁZS KLÁRI
20.00 : DÉVÉNYI TIBI BÁCSI
22.00: SVÁB UTCABÁL-A DIE SPATZEN ZENEKARRAL
október 10. PÉNTEK :
15.30 : GÖLLER LÓRÁNT&SEXOFON
18.00 : CSEPREGI ÉVA (NEOTON)
19.00 : ANIMAL CANNIBALS
20.00: SVÁB UTCABÁL-A BRAVI BUAM ZENEKARRAL
október 11. SZOMBAT :
12.00 : BEACH ACOUSTIC EGYÜTTES
14.00 : FIT FAT ZENEKAR
16.30 : KUGLI ZENEKAR
19.00 :  BEATRICE KONCERT
21.00: SVÁB UTCABÁL- A LOHR KAPELLE ZENEKARRAL
október 12. VASÁRNAP :
12.00 : TOM CAT BAND
13.30 : YELLOW SPOTS ZENEKAR
19.00 : GESZTI PÉTER ÉS A GRINGOSTAR JAZZ + AZ ÉS RAPÜLŐK DALOKKAL
21.00:  FESZTIVÁLZÁRÓ UTCABÁL ÉS TŰZIJÁTÉK A 40 TAGÚ „A TEMPO”  KONCERTFÚVÓS ZENEKARRAL
Paulaner-Oktoberfest München Sörsátor:
Házigazda zenekar: Burschen sváb zenekar
Kalandpark
Álomautó Múzeum Nagysátor
Kézműves sörudvar ( több , mint száz féle hazai sörkülönlegesség terítéken)
Sörök a világ körül ( a világ sörei, egzotikus országok nedűi)
Anno Budapest Platz & kertmozi
Tibi Atya sátra
Kocsmai sportok Sátra
Street Food utca
Bor és pálinka terasz

További információk