IlDivo - Jegyek

IL DIVO koncert  - Jegyek / Vásárlás

Esemény részletek

"Kedves Vendégeink!

Az IL DIVO a kialakult járványhelyzet miatt a teljes európai turnéját újratervezte, így a budapesti koncert is új időpontban kerül megrendezésre, 2022. október 28. napján, mivel egyes országok szabályozásai eltérnek és egy európai turnét csak akkor lehet megszervezni, ha minden célországban engedik a szabályozások.

Új belépőjegyet nem küldünk, a korábban megvásárolt jegyek érvényesek az új dátumra ugyanarra a helyre, ugyanazokkal a feltételekkel.


Amennyiben a 2022. október 28-i időpont nem megfelelő, ebben az esetben a meglévő belépőjegy a Szöveg Színház Produkció által szervezett bármely másik eseményre felhasználható utalványra váltható be, amelyek a www.koncertpromo.hu oldalon a Kiemelt események fülön találhatók.


Kérjük, hogy az utalvány igényléséhez 2021. szeptember 30-ig bezárólag küldje el részünkre az alábbi adatokat az ildivo@szovegszinhaz.hu e-mail címre.

  • Jegyvásárló neve
  • Jegyvásárló e-mail címe
  • Vásárlást igazoló számla
  • Belépőjegyen szereplő vonalkód


Az utalvány csak a saját szervezésű rendezvényeinkre beváltható, amelyek a www.koncertpromo.hu "Kiemelt események" fülön találhatók (szeptemberben két új koncertet jelentünk be).


Az utalvány 2021. december 31-ig használható fel bármely saját szervezésű rendezvényünkre, ezt a dátumot követően a voucher érvénytelenné válik.


A fenti két dátumot követően beérkező voucher igényeket és beváltási igényeket NEM tudjuk teljesíteni.

Voucher igénylés határideje: 2021. szeptember 31.

Voucher beváltásának határideje: 2021. december 31.


A korábbi tájékoztatóink melyeket megtalálnak a weboldalunkon, a www.koncertpromo.hu-n és a social media felületeinken (www.Koncertpromo.hu Facebook és a koncert hivatalos Facebook oldala, illetve Facebook eseménye) közzétett szabályozásokra hivatkozással, a belépőjegyek visszaváltására nincs lehetőség, amely kommunikálva volt az első halasztáskor is, hogy ha akkor nem váltják vissza jegyeiket, akkor egy következő dátummódosítás esetén már nem lesz lehetőségük erre.

Amennyiben a műsort nem lehet új időpontban megrendezni, az esetben a visszaváltás menetéről tájékoztatni fogjuk a jegyvásárlókat a hivatalos jegyértékesítő oldalon (www.koncertpromo.hu).

Ügyfélszolgálatunk folyamatosan dolgozik a beérkezett levelek feldolgozásán, ezért türelmüket szeretnénk kérni. Ha kérdéseik merülnek fel, akkor az ildivo@szovegszinhaz.hu címre küldött leveleiket igyekszünk mielőbb megválaszolni."


Szervező


Általános Szerződési Feltételeink ITT olvashatók>>