Ild Divo - Jegyek

IL DIVO koncert

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

CARLOS MARIN TRAGIKUS HALÁLA UTÁN A KORÁBBAN BEJELENTETT "FOR ONCE IN MY LIFE TOUR" TURNÉ HELYETT AZ

 IL DIVO EGY “GREATEST HITS” TURNÉVAL TISZTELEG A NÉHAI CARLOS MARIN ELŐTT


LOS ANGELES, Kalifornia (2022. január 4.) - Az Il Divo énekese, Carlos Marin tragikus halála után a többnemzetiségű együttes tagjai - az amerikai David Miller, a francia Sebastien Izambard és a svájci Urs Bühler – tovább folytatják turnéjukat, ezzel tisztelegve Marin emléke előtt. A korábban "For Once in My Life Tour" néven futó turné “Greatest Hits Tour” néven folytatódik, ahol különleges vendégként a mexikói-amerikai baritonista Steven LaBrie is fellép majd. A látványos színpadi produkció az Il Divo legnagyobb slágereit sorakoztatja majd fel. A 2022-es koncertekre az eredetileg tervezett időpontokra szóló jegyek érvényesek. 


"Carlos egy olyan felejhetetlen ember volt, aki nemcsak egy gyönyörű, istenadta énekhanggal bírt, hanem egy abszolút tehetség is volt. Szenvedélye, játékossága és humorérzéke kivételes személyiséggé tette, nevetése mindig jókedvre derített másokat. Rajongók milliói szerették szerte a világon, mi pedig szerencsések vagyunk és megtiszteltetésnek érezzük, hogy annyi éven át felléphettünk vele. Hiányozni fog a könnyedsége, a barátsága és a briliáns hangja. Az ő tiszteletére hoztuk létre a Carlos Marin Alapítványt, és jövőbeni koncertjeinken is az ő éneke előtt tisztelgünk majd. Emlékezzünk mind a gyönyörű lelkére és magávalragadó tehetségére. Nyugodjék békében örökké. " - áll Miller, Izambard és Bühler közleményében.


A turné a “For Once In My Life: A Celebration Of Motown” - (Decca Gold) tizedik stúdióalbumot, valamint a Carlos Marin Alapítványt támogatja. 


A 2003-as megalakulása óta az Il Divo a nemzetközi zenetörténet kereskedelmileg legsikeresebb klasszikus- crossover csoportja. Az Il Divo volt az első olyan klasszikus-crossover előadói csoport, akiknek az albuma a Billboard Top 200-as listájának első helyén debütált több, mint 30 millió eladott albummal, 160 arany- és platinalemezzel 33 országban.

Általános Szerződési Feltételeink ITT olvashatók>>

További információk