Imagine - Jegyek

Imagine / Horgas Eszter – Falusi Mariann

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

A műsorban olyan szerzők – John Lennon, Freddy Mercury, Paul Simon, Art Garfunkel, Gershwin, Doors, Madonna, Elton John, Tina Turner, Edith Piaf, Seres Rezső – művei szólalnak meg, akik dalaikkal megváltoztatták a világot. Az életútjuk más és más, de közös bennük, hogy mindegyikük szélsőséges utakat járt be, megismerték a határok nélküli boldogságot, de megjárták a poklot is.

Az est címadó világslágere szerzőjének, John Lennonnak azt tanította az édesanyja, hogy az élet kulcsa a boldogság. Amikor a későbbi sztártól iskolás korában megkérdezte egy tanára, hogy mi lesz, ha felnő, azt írta válaszul: boldog. A tanár áthúzta a választ, és azt véste alá pirossal: „Rosszul értelmezted a kérdést.” Az öntudatos, kisdiák Lennon nem hagyta annyiban a dolgot, azt válaszolta neki: „Maga értelmezi félre az életet!”

Az ilyen szabad szellemiségű, vagány zsenik dalait hallgathatják meg az érdeklődők Horgas Eszter és Falusi Mariann előadásában, a ClassJazz Band zenekar kíséretében. Az est játékmestere: Kálloy Molnár Péter színész, énekes.

A koncert 80 perc egy szünettel.

Közreműködők

Horgas Eszter fuvolaművész

Falusi Mariann énekes, előadóművész

Kálloy Molnár Péter színész, énekes

ClassJazz Band zenekar tagjai: Kaszás Péter, Hárs Viktor, Dajka Krisztián, Révész Richárd, Pusztai Csaba