Interpol - Jegyek

Interpol  - Jegyek / Vásárlás

Esemény részletek

Az indie rock és a post-punk revival kiemelkedő alakja, az INTERPOL 2023. július 20-án Budapesten lép fel.


Július 20-án a budapesti MOM Sport Rendezvényközpontban lépnek fel az indie rock és a post-punk revival ikonjai, a New York-i Interpol zenekar.

Ahogy pályájuk legelején, úgy a színpadon és a stúdióban is messze nem kirívó az Interpol - a lakonikus, lüktető hangszeres részek és a különleges effektekkel nem terhelt feldolgozások egyenesen a szívbe, a nem kevés pszichedéliával feltöltött szövegek pedig a fejbe találnak. Ezek a dalok sok teret hagynak a hallgatónak az elmélkedésre és a képzeletre. Az a kivételes helyezt, amikor a fekete a remény színe.

"Still in shape, my methods refined" - énekli Paul Banks a 'Toni'-ban, az Interpol The Other Side of Make-Believe című hetedik LP-jének nyitódalában és egyben vezető kislemezén. Az album új utakon jár a csapat számára: a kortárs élet baljós árnyoldalaival párhuzamosan az Interpol új dalait pásztori vágyakozás és újdonsült kegyelem hatja át. Daniel Kessler kígyózó gitárhangszerelései az ég felé kúsznak, Samuel Fogarino furcsa méterekre zúzza perkusszív precizitását, Paul Banks hangja pedig olyan sebezhetőséget áraszt, amely valószínűleg a zenekar legtöbb régi rajongóját is váratlanul érheti. Végül is, mondja Banks, "az első benyomásnak mindig van hetedik alkalom".

Az óceán mindkét partján a legnagyobb helyszíneket bejáró turné koncertjein nemcsak friss himnuszok, hanem a kedvenc slágerek is felcsendülnek majd albumaikról, így a zenekar korai munkásságának ismerői és az új rajongók biztosan nem fognak összeveszni. Paul Banks, Daniel Kessler és Sam Fogarino a legjobb zenei formájukban vannak - és ezt élőben is bizonyítják július 20-án a MOM Sport Budapestben, a kihagyhatatlan koncerten.


Jegyek április 14-től kaphatók.

Korhatár:

A 12 év alatti gyermekek felnőtt kíséretében vehetnek részt a koncerten, ha mindketten rendelkeznek jeggyel, és csak ülő szektorokban.

A 12 év alatti gyermekek nem léphetnek be az állóhelyekre. 

A 12-15 év közötti kiskorúakat felnőttnek kell kísérnie.


Twitter https://twitter.com/Interpol

Facebook https://www.facebook.com/interpol/

Website http://www.interpolnyc.com/

Instagram http://instagram.com/interpol

Youtube http://youtube.com/InterpolVEVO

Spotify https://open.spotify.com/artist/3WaJSfKnzc65VDgmj2zU8B