István, a király - Jegyek

ISTVÁN, A KIRÁLY KONCERT

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

A Magyar Közlöny 2021. június 30-án közzétett 123. értesítője alapján, a rendezvény védettségi igazolvány nélkül is látogatható, mivel „előreváltott ülőhelyes nézőtérrel megrendezett kulturális rendezvény”.


„Mély megrendüléssel és aggodalommal figyelve a járvány pusztítását, némi vigaszt jelent Áder János köztársasági elnök úr és felesége, Herczegh Anita asszony kezdeményezése, a koronavírus árváiért a Regőczi István Alapítvány létrehozása.

A magunk eszközeivel és lehetőségeivel: egy rock koncerttel támogatjuk az Alapítványt, amely alkalommal a legendás szerzőpáros, Szörényi Levente és Bródy János újra a színpadon énekel majd! Az István, a király rockopera ez alkalomra létrehozott koncertváltozata, Feke Pál és Társulata előadásában kerül színpadra szeptember 28-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Őszintén reméljük, hogy az egyik legsikeresebb magyar színpadi mű és célkitűzésünk elérik a főváros és az ország lakosságát!

A megismételhetetlen élményen túl a jegyvásárlásával, Ön is támogatja a Regőczi István Alapítványt és segít az árván maradt gyermekeken!”


Általános Szerződési Feltételeink ITT olvashatók>>

További információk