Retro2020kaposvár - Jegyek ©

IV. KAPOSVÁRI RETRO FESZTIVÁL

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Kedves RETRO SENSATION Fesztiválozok!


Köszönjük szépen a türelmeteket! Rengeteg üzenet, email és telefonhívás érkezett hozzánk az IV. KAPOSVÁRI RETRO FESZTIVÁL-al kapcsolatban, megértjük a kíváncsiságotokat, mi sem szeretjük a tudatlanságot. Folyamatos egyeztetésben álltunk az Aréna vezetésével az új dátumról. Azonban ahogy azt ti is biztosan tudjátok ezekben a bizonytalan időkben nem volt egyszerű, egy olyan dátumot szerettünk volna keresni, amire már biztosan lecseng ez a nehéz időszak.


Több, mint egy hete azon a megoldáson dolgozik az egész csapatunk, mikor is lehetne megtartani a rendezvényt. Egy dolgot megígérhetünk nektek: eszméletlen múltidézéssel készülünk a közönség számára az új dátumon, azaz 2020. november 14-én!!!


Novemberben minden adott lesz ahhoz, hogy együtt bulizzunk a 90-es és 2000-es évek legnagyobb slágereire a KAPOSVÁR ARÉNÁBAN, ahova a RETRO SENSATION csapata brutális látvány és show technikával érkezik.
A line up az eredeti, hiszen a visszajelzések alapján imádjátok.
További extrák várnak Titeket a helyszínen, de ez egyenlőre titok, de annyit elárulunk imádni fogjátok!


Mik a lehetőségeitek megvásárolt jegyeitekkel?
Ahogy azt korábban is mondtuk már nektek, elővételes jegyeitek automatikusan érvényesek lesznek a rendezvényre az új időpontban is. Amennyiben nem felel meg nektek ez az időpont, akkor április 13.-19.ig visszaválthatjátok, a vásárlás helyszínén,  de ebben az esetben nem tudjuk garantálni, hogy lesz jegy a rendezvény előtt, mivel eddig a jegyek 82 % -a ELFOGYOTT ELŐVÉTELBEN!
Online vásárolt jegyek esetében a jegykezelővel kell felvenni a kapcsolatot a weboldalukon.


Ez egy olyan helyzet, mely senkinek nem kellemes, de egy biztos ha végre eltűnik a vírus megremegtetjük az Aréna falait.


 


Egy biztos, november 14.- ei RETRO SENSATION Festival az év bulija lesz Kaposváron.


Köszönjük szépen a megértéseteket és kitartást mindenkinek, pár hónap és vége!


 


Üdvüzlettel a RETRO SENSATION Team!