James Arthur - Jegyek

James Arthur koncert  - Jegyek / Vásárlás

Esemény részletek

2024. február 25-én visszatér Budapestre az egyik legkiválóbb brit énekes-dalszerző, James Arthur! A zenész legfrissebb, Bitter Sweet Love című albumának turnéjával érkezik majd a Barba Negra színpadára.

Egy vásárló egyszerre maximum 6 db belépőt vásárolhat!

A szervezők fenntartják a helyszín- és a koncertkezdés időpont változásának a jogát.

 

A korábban megváltott jegyek továbbra is érvényesek lesznek a koncertre.


A jegyvisszaváltással kapcsolatos tájékoztató emailben elküldésre került online jegyvásárlóink részére, a vásárlás során megadott email címre. Kérjük, ellenőrizze beérkező leveleit, amennyiben nem találja vagy egyéb kérdés esetén keressenek minket az info@eventim.hu e-mail címen. Jegyiroda partnereinknél történt jegyvásárlás esetén kérjük, a vásárlás helyén kérje a jegyek visszaváltását. A jegyvisszaváltás határideje 2023.10.08.

 

A határidő lejárta után nem tudjuk fogadni a visszaváltási igényét.

Az Eventim kizárólag a jegyek értékesítésért felel, közvetítőként vesz részt a jegyértékesítésben. Csak a jegy árat áll módunkban visszatéríteni. Oldalunk mindenkor Általános Szerződési Feltétele érvényes, amelyet minden vásárló elfogad. Az elmaradt/elhalasztott rendezvényekkel kapcsolatban az ÁSZF 9. pontjában olvashat: https://www.eventim.hu/hu/felhasznaloi_feltetelek/


Egyéb kérdés esetén keressenek minket az info@eventim.hu e-mail címen.

Megértését és együttműködését köszönjük!