JON LORD  - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Jon Lord koncert
Egy este Jon Lorddal

közreműködik: a Győri Szimfonikus Zenekar és a Cry Free
szólisták: Kasia Laska és Steve Balsamo

Ismét  szenzációs koncertnek lehetnek szem- és fültanúi azok, akik 2010. szeptember 18-án a Művészetek Palotájában megtekintik a billentyűs hangszerek virtuóz mestere, a Deep Purple egykori billentyűse, Jon Lord újabb műsorát. Lord azon kevés rockerek egyike, aki egész életműve során világossá tette, hogy a kőkemény ritmusok szeretete nem zárja ki őt a klasszikus zene híveinek sorából. E pályafutásának kezdeteitől tetten érhető  vonzódás első ékes bizonyítéka a Deep Purple és Lord egész munkásságának egyik mérföldköve, az 1969-ben, a londoni Royal Albert Hall-ban - s 2009-ben Budapesten -  bemutatott Concerto for Group And Orchestra volt, a zenetörténet első olyan nagyszabású vállalkozása, mely egy szimfonikus és egy rockzenekar találkozásából született. Legújabb albuma, a 2010 márciusában megjelent To Notice Such Things című korong egy hat tételből álló szvitet és három különálló szerzeményt tartalmaz.

Jon Lord
szeptember 18-án a tavalyihoz képest új programmal érkezik a MüPába: a koncert  első felében a Concerto helyett a teljes Sarabande albumot mutatja be, a második részben válogatást hallhatunk szóló munkáiból, s pár újabb Deep Purple szám is elhangzik majd. Km. a Győri Filharmonikus Zenekar, vezényel Rácz Márton, és a Cry Free, szólisták: Kasia Laska és Steve Balsamo.


A világhírű muzsikust ezúttal a Cry Free mellett a Győri Filharmonikus Zenekar kíséri, énekel: Kasia Laska és Steve Balsamo.