Justin Bieber - Jegyek

JUSTIN BIEBER JUSTICE WORLD TOUR

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Tisztelt Vásárlónk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a JUSTIN BIEBER JUSTICE WORLD TOUR koncert időpontja, mely eredetileg 2023. március 11-én került volna megrendezésre, nem kerül pótlásra, a koncert ELMARAD.

Kérjük, a megváltott belépői visszaváltásához az alábbi adatokat küldje el részünkre az info@tex.hu email címünkre, legkésőbb 2023. április 10-ig.

FONTOS: a jegyár visszatérítése csak bankszámlaszámra történik, a koncert eredeti dátumától számított 60 munkanapon belül. A jegyár visszatérítését csak a jegyvásárló kérvényezheti. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy csak a jegyárat áll módunkban visszatéríteni.

Visszaváltáshoz szükséges adatok:

1. Vásárló neve

2. Vásárlási/rendelési azonosító

3. Vásárlás során megadott email cím

4. Számlatulajdonos (amennyiben eltérő)

5. Bankszámlaszám az alábbi formátumban:

24 karakter, 8 karakterenként kötőjellel: pl: 12345678-11111111-00000000 (kérjük, a fenti formátumot hasznánja, ez nagyban gyorsítja a visszautalás menetét. Köszönjük!)


Az Eventim kizárólag a jegyek értékesítésért felel, közvetítőként vesz részt a jegyértékesítésben. Oldalunk mindenkor Általános Szerződési Feltétele érvényes, amelyet minden vásárló elfogad.

Az elmaradt/elhalasztott rendezvényekkel kapcsolatban az ÁSZF-ben olvashat: https://www.eventim.hu/hu/felhasznaloi_feltetelek/

További információk