Justin Bieber - Jegyek

JUSTIN BIEBER JUSTICE WORLD TOUR  - Jegyek / Vásárlás

2023 11 márc. Szo 19:00

JUSTIN BIEBER JUSTICE WORLD TOUR

Papp László Budapest Sportaréna, Budapest
elhalasztva
2023 11 márc. Szo 19:01

JUSTIN BIEBER JUSTICE WORLD TOUR - VIP PACKAGE

Papp László Budapest Sportaréna, Budapest
elhalasztva

Esemény részletek

Tisztelt Vásárlónk!

A JUSTIN BIEBER JUSTICE WORLD TOUR koncert időpontja elhalasztásra került. Szervezői közlemény:

Elhalasztja budapesti koncertjét is Justin Bieber

Justin Bieber ma bejelentette, hogy elhalasztják a Justice World Tour összes hátralévő időpontját, amelynek keretein belül 2023. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában is fellépett volna. Az új időponttal kapcsolatban később várható pontos tájékoztatás.

Az eredetileg 2020-ra tervezett Justice World Tour a koronavírus miatt csak idén februárban tudott elindulni. Justin Bieber a kaliforniai San Diego-ban adta az első koncertjét, majd három kontinens tíz országában állomásozott.

Justin először szeptember 6-án tett bejelentést arról, hogy szünetet tart a turnéban amiatt, hogy az egészségével kiemeltebben tudjon foglalkozni. Ezt a hírt szeptember 15-én követte, hogy tizenkét időpontot töröltek a programból. A mai bejelentéssel a fennmaradó időpontokat is hivatalosan elhalasztották, ebben érintett a budapesti koncert is, amelyet 2023. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában tartottak volna. Az új időponttal kapcsolatban később várható pontos tájékoztatás, megértésüket és türelmüket kérik azoknak a rajongóknak akik már megvásárolták a jegyeket a budapesti JUSTICE WORLD TOUR-ra .


A koncert új dátumának bejelentéséig a jegyértékesítés és az esetleges jegyvisszaváltás szünetel.

Az Eventim kizárólag a jegyek értékesítésért felel, közvetítőként vesz részt a jegyértékesítésben. Mindenkori érvényben lévő Általános Szerződési Feltételeink érvényesek, amelyet minden vásárló elfogad, a jegyvásárlás során. Általános Szerződési Feltételeinket a következő linkre kattintva találja meg: https://www.eventim.hu/hu/felhasznaloi_feltetelek/


További információk