Töltés...

Elérhető dátumok

Esemény részletek

Ez a belépőjegy 70 %-os árkedvezményt tartalmaz.
Az eredeti ár: 15 000 Ft!
Kedvezményes ár: 4 500 Ft!

Tudta, hogy a HEKKERTÁMADÁSOK 90 %-át valamilyen EMBERI MULASZTÁS okozza?

S hogy tudatos alkalmazottak nélkül A LEGERŐSEBB TŰZFAL IS ÁTTÖRHETŐ?


A problémára reagálva a DEKRA Akademie Kft. 2019. május 21-én praktikus és hiánypótló szakmai rendezvényt és élő hacking show-t tart. Különös aktualitást ad a rendezvénynek, hogy idén eddig egyetlen hónap sem múlt el anélkül, hogy ne törték volna fel valamelyik hazai cég informatikai rendszerét.

 

VÁLTSON JEGYET ITT ÉS MOST – 70 % KEDVEZMÉNNYEL, mindössze 4500 Ft-ért!

 


A biztonság, mint alapeszme

A DEKRA („Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungsverein e.V.” – azaz „Német Gépjármű-ellenőrző Bejegyzett Egyesület") számára mindig is fontos volt a biztonság. Amíg e törekvésünket 1925-ös alapításunkkor – az autók tömeges megjelenésével – a világszerte merőben új kihívást jelentő járműbiztonság alapozta meg, e pillanatban a napról napra egyre komolyabban fenyegető kibertámadások kínálnak számunkra újabb lehetőséget, hogy bizonyítsuk biztonság iránti elkötelezettségünket.

Vajon az Ön adatai biztonságban vannak?

Egyáltalán mely adatainkat fenyegetik kibertámadások? Mi történhet idegen kézre került adatainkkal? S kik a potenciális áldozatok?

Élő „Live hacking” show – Megpróbálunk betörni egy zárt informatikai rendszerbe…

Információbiztonsági szakembereink – Graham Stanforth és Felix Wabra – élő hacking show keretében mutatják be, hogyan lehet betörni egy zárt informatikai rendszerbe. Az interaktív show-t szinkrontolmács-szolgálat segíti.

 

 


Előadóink: Graham Stanforth és
Felix Wabra

Graham Stanforth a Royal Corps of Signal-nál kezdte információbiztonsági karrierjét a Brit Fegyveres Erők (British Armed Forces) kötelékében. Legfőbb szakterületei az információbiztonság mellett a kommunikáció biztonsága és az elektronikus hadviselés. Előadásait és élő hacking show-it a legkülönbözőbb biztonságtudatossági projektek kapcsán tartja kereskedelmi vállalkozások és állami intézmények felsőbb szintjei számára. Felix Wabra információbiztonsági tanácsadó, nem csak szakértője az adatvédelemnek és az informatikai biztonságnak, de számos önálló fejlesztése is van.

Önnek vannak pótolhatatlan adatai?

Olyan adatokra gondolunk, amelyek kizárólag, de legalábbis jellemzően digitális formában állnak a rendelkezésére, s melyek elveszítése vagy idegen kézre kerülése üzleti kárt okozhatna Önnek. Adatbázisok, stratégiai tervek, pénzügyi kalkulációk vagy akár komplett vállalati információs csatornák: fájlmegosztó- és Intranet rendszerek. Ha igen, akkor Önnek is a „Live hacking” show-n a helye!