KINGS ON ICE  - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Art Anzix Színház bemutatja:


Kings on Ice


Evgeni Plushenko & Edvin Marton: KINGS ON ICE


Papp László Budapest Sportaréna


2018. április 29. este 7 óra


 


 A világhírű Jég Show: Evgeni Plushenko & Edvin Marton: KINGS ON ICE


A világ számos országa után, a Jég Királyai ismét hazánkba látogatnak. Láss jeges csodát!


2018. április 29. este ½ 8 kivételes és lenyűgöző előadásra invitáljuk  Önöket a Papp László Budapest Sportarénába.


 


Egyedülálló zenés – jeges – varázslatos - exclusive show, végtelen szenvedéllyel és kiemelkedő tehetségekkel érkezik  a magyar közönség elé.


A Jég Királyai között a műkorcsolya világhírű olimpiai  és Európa  bajnokait : Evgeni Plushenkot (olimpiai bajnok), Adelina Sotnikovát (olimpiai bajnok) Alexander Smirnov-Yuko Kawagutit (Európa  bajnok), Tomas Vernert (Európa bajnok), Florent Amodiot (Európa bajnok) láthatjuk  és nem utolsó sorban a kiváló világhírű  Emmy- díjas hegedűművészt, Edvin Martont.


 


Evgeni Plushenko - a világ legnagyobb korcsolyázó tehetsége,  többszörös  olimpiai bajnok. 1996-tól több mint 50 aranyérmet nyert, és történelmet írt a 4-3-3 kombinált ugrással. Fontos kiemelni, hogy az aranyérmek szervesen kapcsolódnak Edvin Martonhoz, ugyanis az Ő zenéjére versenyzett.


Edvin Marton világhírű Emmy díjas hegedűművész, igazi műkincs Antonius Stradivarius hegedűjével(- 1699-) a világ hegedűversenyének aranyérmes győztesével kápráztatja el a publikumot pazar fények pompájában.


Rajtuk kívül még számos világsztár tudásán ámulhatunk majd a Papp László Budapest Sportarénában, bár az izgalmak fokozása végett a fellépők végleges listáját a szervezők egy későbbi időpontban hozzák nyilvánosságra.


A lenyűgöző és különleges produkcióban, a korcsolyázók feszegetik a gravitáció törvényét, izgalmas  és olykor veszélyes koreográfiákkal gazdagítják az előadást.


A műkorcsolya elitje mellett megszólalnak a nagy klasszikusok, mint például  a Keresztapa, mely páratlan érzéssel tölti el a produkciót.


A Kings On Ice zenéjének egyik részét  Edvin Marton  szerezte.


A show a Danubius Music Produkciós Iroda ill. az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg.


Ne hagyja ki a ragyogó művészek fúzióját, szórakoztató és kiváló program kicsiknek és nagyoknak egyaránt, kihagyhatatlan CSALÁDI PROGRAM !