Kiss Balázs Kunó: Összhangban az Élettel  - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Kiss Balázs Kunó: Összhangban az Élettel

Közkedvelt előadónk Kiss Balázs Kunó író, spirituális tanító,  a Csillagleső Könyvsorozat szerzője. Előadásának címe megegyezik a nap címével: „Összhangban az Élettel.”

“A legnagyobb szükség nem arra van, hogy újabb elméleteket és tudást gyűjtsünk be, hanem megtanuljuk mindazt megélni, amit a világról valójában tudunk.”
Nagy örömmel és szeretettel várunk!


Szíves figyelmedbe ajánljuk  Müller Péter és Bóna László előadását és egy varázslatos Hangutazást Szilágyi Sándorral, melyekre szintén lehet külön-külön is jegyet vásárolni.


Az egész napos rendezvényről itt tájékozódhatsz.


Részvételi díj:

Részvételi díj (teljes ár): 1 500 Ft, a MOST Közösség tagi illetve szolgáltatói ár 1 000 Ft .

A Közösséghez csatlakozás ingyenes, lehetséges online, a weblapunkon keresztül.

Díjmentes továbbá a 2016-os teljes évi tagság, ami konkrét teendőkkel, kötelezettségekkel nem jár, viszont számos kedvezményt élvezhetsz. J (Kedvezményes ár a rendezvényeink többségén, a többin pedig ingyenes belépés.)

Bárkit szívesen fogadunk, egyedüli „szűrő”, hogy aki belép egyetértsen alapelveinkkel, melyek lényege a békesség, szeretet és egység. (Bővebben lásd a honlapunkon.)


A MOST Közösséghez történő csatlakozáskor illetve bármely eseményünkre jelentkezés kapcsán a hozzánk beérkező személyes adatokat bizalmasan, a mindenkori jogszabályokkal összhangban kezeljük.

Az egyes eseményekre történő jelentkezések esetén a szükséges adatok kizárólag az adott eseményt szervezők részére kerülnek továbbításra, akik szintén vállalják a bizalmas és a mindenkori jogszabályoknak megfelelő adatkezelést.