leander - Jegyek

Leander Kills Oktett  - Jegyek / Vásárlás

Esemény részletek

Köteles Leander különleges zenekara a Leander Kills és a Leander Szimfonik produkciók ötvözete

Az új formáció ötlete 2018. március 15-én született meg. Mivel az első Leander Szimfonik koncertre nem készült el egy teljes estés műsorhoz elegendő nagyzenekari átirat, négy dalt akusztikusan játszott el a Leander Kills a program közepén. Olyan erővel szólaltak meg a dalok (Szerelmetlen dal, Te leszel a párom, Szeresd bennem, 8. főbűn) ebben a hangszerelésben is, hogy egyértelmű volt, lesz folytatás. Ehhez a formációhoz csatlakozott a Leander Szimfonik négy meghatározó zenésze, hogy vonósnégyessel tegyék teljessé a formációt. Így született meg a Leander Oktett. Már az első próba zseniálisan sikerült. Pillanatok alatt összeállt a Viharom, Tavaszom oktett verzióját.

A próbán készített videó itt megtekinthető:

https://fb.watch/iyuF2ad8mo/

A különleges formáció első koncertje különleges helyszínen került megrendezésre, a gyönyörű Európa Hajó nyitott teraszán 2020. november 8-án. Az első felejthetetlen koncert hosszú időre az utolsó is volt, mert a koronavírus lezárások miatt a formáció tervei kútba estek.

A Leander Oktett visszatérése méltó lesz a csodálatos kezdéshez, hiszen 2023. július 22-én a Gödöllői Királyi Kastélyban ad koncertet a formáció.