LEN CHAMPIONS LEAGUE - FINAL SIX  - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

BL Final Six: bérletek és napijegyek

A férfi Bajnokok Ligája Hatos Döntőjében a Szolnok, az Eger, illetve a négy külföldi együttes, az olasz Recco, a görög Olympiakosz, a spanyol Barceloneta és a horvát Jug elképesztő miliőben küzdhet majd a trófeáért a Margtiszigeten!

A program

Június 2., csütörtök:
A négy közé jutásért:
ZF-Eger–Jug Dubrovnik (horvát) 19.00
Szolnoki Dózsa-Közgép–CN Barceloneta (spanyol) 20.30

Június 3., péntek:
Meccs az 5. helyért 17.30
Elődöntő:
Szolnoki Dózsa-Közgép/Barceloneta–Olympiakosz Pireusz (görög) 19.00
ZF-Eger/Jug Dubrovnik–Pro Recco (olasz) 20.30

Június 4., szombat:
Meccs a 3. helyért 19.30
DÖNTŐ 21.00

A legjobbak lesznek itt!

És az esemény rangját ugyanis tovább emeli, hogy a Recco, az Olympiakosz és a Jug is megnyerte már odahaza a bajnokságát, a Barceloneta a döntőben szerepel, valamint az Eger és a Szolnok egymással csatázik a honi trófeáért. Azaz valóban a legjobbak küzdenek majd a BL-serlegért!

A férfi Bajnokok Ligája Hatos Döntő vonzza is az embereket, éppen ezért a szervezők ahova csak tudtak, lelátókat varázsoltak a Hajós uszoda 50-es nyitott medencéje köré, így a Szigeten sohasem látott nézőszám előtt küzdhetnek majd a csapatok!

Vízilabda
Férfi Bajnokok Ligája Final Six
Budapest, Margitsziget
Hajós Alfréd Sportuszoda
2016. június 2-4.

Ami a jegyvásárlást illeti: A 3 napos bérletek mellett – miután felszabadult a külföldi csapatok megmaradt jegykontingense – napijegyek is kaphatóak. A mind a 3 napra, minden meccsre érvényes bérletet 9990 forintért lehet továbbra is megváltani. Az első napra (amikor az Eger és a Szolnok is negyeddöntőt játszik) a két meccsre 3500 forint, a második napra (1 helyosztó, 2 elődöntő) 4000, a harmadik napra (bronzmeccs, döntő) 5500 forintért váltható napijegy.


A VIP bérlet ára: 50 000 forint, amely ár tartalmazza a páholyjegyet 1 főre a torna összes mérkőzésére, catering szolgáltatást, amely igénybe vehető a mérkőzések során.