LEN Európa Kupa a Volvo támogatásával  - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Négy nap, négyszer is vízben a férfi pólóválogatott!


A világbajnoki ezüstérmes magyar férfiválogatott a március 15-18. között esedékes Európa Kupa selejtezőn négy mérkőzésen is vízbe ugrik Kecskeméten. 


 


Az emlékezetes nyári világbajnokság után 2018 első (hazai) mérkőzésén is közönségsikert aratott a magyar férfi vízilabda-válogatott: Märcz Tamás együttese Hódmezővásárhelyen telt ház előtt fogadta és győzte le 9–8-ra Spanyolországot a Világliga-selejtezőben. 


 


Nos, a csapat újabb hazai megméretés előtt áll, ráadásul rögvest egymás után négyszer ugrik medencébe! Március 15-18. között ugyanis Kecskemét ad otthon az Európai Úszószövetség (LEN) új sorozatának, az Európa Kupa-selejtező egyik csoportjának. Válogatottunk sorrendben Grúzia, Románia, Spanyolország és Franciaország ugrik majd medencébe. 


 


A szövetségi kapitánynak ezúttal egy teljes hete lesz a keretével dolgozni – így egy teljes Volvo-hétről (a hagyományos Volvo-kupa hetéről), a Volvo által támogatott napokról beszélhetünk. A hivatalos mérkőzésekre pedig 15 játékost nevezhet. 

„A spanyolok ellen szereplő csapat öt játékossal egészül ki – csatlakozik Decker Attila, Kovács Gergő, Német Toni, Salamon Ferenc és Angyal Dániel. Az edzések és a négy mérkőzés kiváló lehetőséget biztosítanak számunkra ahhoz, hogy taktikailag előbbre lépjünk. Újabb városba látogatunk el, ahol biztos vagyok benne, hogy szintén szeretettel fogadnak majd bennünket, azon leszünk, hogy kiszolgáljuk a drukkereket” – fogalmazott Märcz Tamás. 


 


A csoportból az első három helyezett kerül az Európa Kupa áprilisi Nyolcas Döntőjébe. 


 


Férfi Európa Kupa, selejtező, A-csoport, Kecskemét


 


2018. február 15., csütörtök


Romána–Franciaország, 18:30


Magyarország–Grúzia, 20:00


 


2018. február 16., péntek


Grúzia–Spanyolország, 18:30


Magyarország–Románia, 20:00


 


2018. február 17., szombat


Románia–Grúzia, 10:00


Franciaország–Spanyolország, 11:30


Grúzia–Franciaország, 18:30


Magyarország–Spanyolország, 20:00


 


2018. február 18., vasárnap


Spanyolország–Románia, 10:00


Magyarország–Franciaország, 11:30