LEN SUPER CUP 2017  - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

November 4.: dupla Európai Szuperkupa-meccsek a Komjádiban!


A nőknél az orosz Kirishi és az UVSE, a férfiaknál a Szolnoki Dózsa és a Ferencváros mérkőzik a trófeáért.


 


Tekintettel arra, hogy az előző idényben a négy európai kupasorozatból háromban is magyar csapat győzött, az Európai Úszószövetség (LEN) joggal gondolta úgy, a Szuperkupa-meccseknek Magyarország adhatna otthon. A Magyar Vízilabda Szövetség partner volt ebben, s végül kitaláltatott a legjobb megoldás: női és férfi finálé egy napon, azaz dupla meccs adja meg a rangot!


 


Megtalálták aztán az időpontot, 2017. november 4. lett, illetve a helyszínt, a budapesti Komjádi Béla Sportuszodát, amelyben tulajdonképpen afféle nemzetközi avató esemény lesz a dupla Szuperkupa, hiszen a gyönyörűen felújított uszoda látja vendül a csapatokat.


 


A hölgyeknél az Euroliga-győztes orosz Kirishi és a LEN-kupagyőztes UVSE csap majd össze a trófeáért, míg a férfiaknál az emlékezetes budapesti Bajnokok Ligája Final Six győztese, a Szolnoki Dózsa és az Euro Kupagyőztes Ferencváros-PQS Waterpolo méri össze az erejét. Külön pikantériája ennek a partinak, hogy a fővárosiak két klasszisa, Varga Dénes és Vámos Márton az előző idényben még a szolnoki együttest erősítette…


 


Nem vitás, november 4-én fantasztikus hangulatban zajlanak majd a meccsek – és az egyik Európai Szuperkupa bizonyosan magyar kézbe kerül. Persze, mondani sem kell, szeretnénk, ha mindkét serleggel így történne.


 


Európai Szuperkupa, 2017. november 4., szombat, Komdjádi-uszoda


A program


15:45 – Női Európai Szuperkupa: Kirishi (orosz)–UVSE


18:15 – Férfi Európai Szuperkupa: Szolnoki Dózsa–PQS-Ferencváros Waterpolo