LGT koncert  - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Koncert információ: http://www.eventim.hu/hu/hirek/2013/02/lgt-koncert-informacio-636390.html


 


Költözzön az LGT-vel az Arénába !

Az óriási érdeklődés miatt az LGT vasárnap is játszik! 
A február 15-re és 16-ra meghirdetett előadások után  a várakozásokat messze felülmúló érdeklődés és jegyeladás miatt a zenekar egy harmadik koncertet is tart február 17-én, vasárnap. Mindhárom előadás pontosan 19.00 órakor kezdődik.
 
 
"Ugyemijóbarátok" akció
Hívd el barátaidat a három LGT koncert valamelyikére a Papp László Sportarénába, és legalább 10 jegy egyidejű vásárlása esetén a zenekar tagjai által aláírt díszborítékban veheted át jegyeidet.


A borítékok korlátozott számban, webshopon keresztül történő vásárlás esetén csak a személyes átvételi móddal érhetőek el, illetve a Ticket Express saját jegyirodáiban.
LGT
Karácsony János, Presser Gábor, Solti János, Somló Tamás
2013. február 15.
Papp László Budapest Sportaréna
 
 
 
Karácsony János, Presser Gábor, Solti János, Somló Tamás és a ShowTime Budapest Kft. örömmel jelenti be, hogy az LGT 2013. február 15-én a BudapestAréna színpadán ad koncertet. A zenekar közel 30 éve nem lépett fel hagyományos koncerthelyszínen. Legutóbbi előadásaik a Nyugati pályaudvaron vagy az Óbudai Hajógyári Szigeten rendhagyó helyszíneken kerültek megrendezésre. Most azonban az Aréna falain belül csendülnek fel az LGT legnagyobb dalai.