Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Mike Bartlett: 

LOVE LOVE LOVE

színmű két részben

2018. július 17. (kedd) 19.30

Városmajori Szabadtéri Színpad

Előadás hossza: 120 perc

Szabadság, zene, Beatles és világraszóló, nagy tervek. Két fiatal ember vagány, gátlásokat nem ismerő egymásra találása, amikor még minden lehetséges. Aztán eltelik tizenöt év, és kiderül, hogy a dolgok mégsem ilyen egyszerűek. És eltelik még huszonöt, és szinte magunkra sem ismerünk. Ezek tényleg mi voltunk? A mi gyerekeink is ezt élték át mellettünk? Ugye nem? Ugye mi jobban csináltuk?
Mike Bartlett több generációt is érintő kérdéseket feszegető színdarabja London után Budapesti Nyári Fesztiválon a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Szellemesen és meghökkentő őszinteséggel beszél szülői felelősségről, gyermeki önállóságról, nem utolsó sorban hatalmas jutalomjáték a színészeknek, akik évtizedeket öregszenek a történet során, tizenkilenc évestől a hatvanas éveikig kísérjük őket.
 
Ajánljuk mindenkinek, aki kíváncsi szülei fiatal korára vagy éppen a sajátjára, aki nem érti, mit nem ért a másik generáció, aki gyerek vagy szülő - és hát ki nem az? Szóval mindenkinek. 
Az Orlai Produkció előadása.

A színdarab előadása Magyarországon a The Agency (London) Ltd. és a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökség közötti szerződés alapján jött létre.

 

Szereposztás:

Kevin: Schruff Milán 
Henry: Nagy Dániel Viktor 
Sandra: Pálmai Anna/Péter Kata 
Rose: Gubik Petra / Szabó Irén 
Jamie: Dékány Barnabás

Díszlet: Ondraschek Péter
Jelmez: Velich Rita
Fordíró: Zöldi Gergely
Grafika: Csáfordi László
Rendezőasszisztens: Kovács Henrietta

Rendező: Réthly Attila
Producer: Orlai Tibor