LUIS FONSI koncert  - Jegyek / Vásárlás

luisfonsi - Jegyek luisfonsi©

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

A TEX Hungary Kft. a  Szervező,  Jukebox Concerts Kft. Jegyértékesítő Ügynökeként  működik közre a 2019. augusztus 17-én, a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő Luis Fonsi koncert jegyértékesítése során. 


A belépőjegy megvásárlásával a rendezvényt szervező és  jegyvásárló között jön  létre jogviszony; a jegyvásárlásról a számlát Jukebox Concerts Kft. állítja ki.  Luis Fonsi – Vida Tour 2019

2019. augusztus 17. szombat este 8 óra
Papp László Budapest Sportaréna


Az elmúlt évek legnagyobb slágerkirálya augusztusban vadiúj és persze régebbi mindenki által imádott forró hangulatú slágereivel robban be a budapesti nyárba.  


 


2019. augusztus 17-én, szombaton este  8 órakor a Papp László Budapest Sportarénában lép fel Luis Fonsi, a „POP HANGJA” a MULTI-PLATINUM NEMZETKÖZI SZUPERSZTÁR !!!


 


A  Puerto Rico-i énekes, dalszerző,vitathatatlanul  a világ egyik vezető latin zenei nagykövete.  Több mint 20 éves karrierje során számos országban / Mexikó, Spanyolország, Egyesült Államok, Puerto Rico, Argentína, Kolumbia, Venezuela és Közép-Amerika/ multi arany- és platina- lemezekkel büszkélkedhet. A zenei iparág egyik legrangosabb díjazását is megkapta a Latin GRAMMY®-t. Tagadhatatlan és egyedülálló tehetségével, átlépte a határokat és elcsábította rajongóit. Pályafutása során sok szupersztárral dolgozott már,  kiemelnénk a kanadai,:JUSTIN BIEBERt ,a Puerto Rico-i raggaeton lengendát: DADDY YANKEEt, az amerikai énekest és dalszerzőt DEMI LOVATO-t.


A világsztár, 2017-ben kitörölhetetlenül beleírta magát a zenetörténelembe, amikor megjelent Daddy Yankee-vel közös daluk, a Despacito, mely globálisan hatalmas sikert aratott.   A dal az azóta eltelt években sikert sikerre halmozott, idén pedig hivatalosan ez lett minden idők legnézettebb videója a YouTube-on, jelenleg több mint 6 milliárd megtekintésnél jár. Emellett hétszeresen is bekerült a Guinness Recordok könyvébe is, többek között a legtöbbet lájkolt videóként.Szóval aki nem akar lemaradni az év bulijáról és együtt akar táncolni és énekelni  a latin zene királyával a Despacito, Échame la Culpa, Imposible, Sola és még más youtube rekordokat megdöntött sikerszámokra, az ne feledje, hogy 2019. augusztus 17. este 8 órakor a Papp László Budapest Sportarénában a helye!


Addig is szóljon a zene: 

További információk